GiannisKap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα σας παιδια.Εχω ενα xperia arc s και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα iphone 4 απο αμερικη.Απο οτι ξερω αν ειναι locked δεν κανω δουλεια.Aλλα εχω βρει πολλα που λενε unlocked και τα δινουν σε αρκετα καλη τιμη.Αν παρω ενα unlocked iphone απο αμερικη θα χω προβλημα εδω ή θα δουλευει κανονικα?Ευχαριστω πολυ!
mpasketpro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αν ειναι οντως unlocked νομιζω ολα καλα.
spirosd2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Πάρε ένα μεταχειρισμένο από Ελλάδα να κάνεις την δουλειά σου...
GiannisKap Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Βρηκα με 200-230 ευρω και ειναι μια χαρα (μεταχειρισμενα παντα)...Ενω εδω τα βρισκω απο 300 και πανω
star12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 το θεμα ειναι ομως πως θα πληρωσεις και μεταφορικα και πανω κατω θα σου βγουν τα ιδια λεφτα δηλ καπου στο 300 .Και ελπιζω να εννοεις μεταχ γιατι αν το παρεις καινουριο τοτε θα πληρωσεις και τελωνιο και θα σου φυγουν τα @#@#@ .Γνωμη μου ειναι βαλε μια αγγελια με 250 ευρω και παρτο απο δω.Δυστηχως πλεον και οι αγορες μεσω ebay ειναι ρισκο.αλλα εσυ αποφασιζεις 1
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αν το πάρεις απο USA σιγουρεψου ότι το στέλνει με USPS ταχυδρομείο! Να μην στο στείλει σφραγισμένο καλύτερα και χωρίς κουτί θα έλεγα. Οχι ζελατινα στο κινητό και να του βάλει μια sim μέσα.. Στο πακέτο να γράφει gift. Αν ειναι μεταχειρισμένο το κινητό ξέρω ότι δεν περνάει τελωνείο. Αυτό ισχύει στα σφραγισμένα.
Galaxia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αν το πάρεις απο USA σιγουρεψου ότι το στέλνει με USPS ταχυδρομείο! Να μην στο στείλει σφραγισμένο καλύτερα και χωρίς κουτί θα έλεγα. Οχι ζελατινα στο κινητό και να του βάλει μια sim μέσα.. Στο πακέτο να γράφει gift. Αν ειναι μεταχειρισμένο το κινητό ξέρω ότι δεν περνάει τελωνείο. Αυτό ισχύει στα σφραγισμένα. Φίλε είσαι σατανικός, αλλά το κόλπο θα πιάσει. Ωστόσο φαντάζομαι πως λογικά μιλάει για μεταχειρισμένο αϊφονάκι ο κύριος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα