Προς το περιεχόμενο

Iphone 4 απο ebay.com ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια.Εχω ενα xperia arc s και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα iphone 4 απο αμερικη.Απο οτι ξερω αν ειναι locked δεν κανω δουλεια.Aλλα εχω βρει πολλα που λενε unlocked και τα δινουν σε αρκετα καλη τιμη.Αν παρω ενα unlocked iphone απο αμερικη θα χω προβλημα εδω ή θα δουλευει κανονικα?Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

το θεμα ειναι ομως πως θα πληρωσεις και μεταφορικα και πανω κατω θα σου βγουν τα ιδια λεφτα δηλ καπου στο 300 .Και ελπιζω να εννοεις μεταχ γιατι αν το παρεις καινουριο τοτε θα πληρωσεις και τελωνιο και θα σου φυγουν τα @#@#@   .Γνωμη μου ειναι βαλε μια αγγελια με 250 ευρω και παρτο απο δω.Δυστηχως πλεον και οι αγορες μεσω  ebay ειναι ρισκο.αλλα εσυ αποφασιζεις 

• Like 1
Δημοσ.

Αν το πάρεις απο USA σιγουρεψου ότι το στέλνει με USPS ταχυδρομείο! Να μην στο στείλει σφραγισμένο καλύτερα και χωρίς κουτί θα έλεγα. Οχι ζελατινα στο κινητό και να του βάλει μια sim μέσα.. Στο πακέτο να γράφει gift. Αν ειναι μεταχειρισμένο το κινητό ξέρω ότι δεν περνάει τελωνείο. Αυτό ισχύει στα σφραγισμένα.

Δημοσ.

Αν το πάρεις απο USA σιγουρεψου ότι το στέλνει με USPS ταχυδρομείο! Να μην στο στείλει σφραγισμένο καλύτερα και χωρίς κουτί θα έλεγα. Οχι ζελατινα στο κινητό και να του βάλει μια sim μέσα.. Στο πακέτο να γράφει gift. Αν ειναι μεταχειρισμένο το κινητό ξέρω ότι δεν περνάει τελωνείο. Αυτό ισχύει στα σφραγισμένα.

Φίλε είσαι σατανικός, αλλά το κόλπο θα πιάσει. Ωστόσο φαντάζομαι πως λογικά μιλάει για μεταχειρισμένο αϊφονάκι ο κύριος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...