Προς το περιεχόμενο

Portal ή Half Life υποψήφια για μεταφορά στη μεγάλη οθόνη


paularas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ναι, είναι αλήθεια, μετά από πολλά χρόνια και φήμες, ήρθε η στιγμή που ο Γενικός Διευθυντής της Valve Gabe Newell και ο σκηνοθέτης/ παραγωγός J.J. Abrams βρέθηκαν να κάθονται δίπλα δίπλα κατά την διάρκεια του συνεδρίου 2013 Dice Summit.Αυτό που ξεκίνησε ως μία καθημερινή συζήτηση σχετικά με την ιστορία και την πλοκή που υπάρχει στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και μέσω της συζήτησής τους που έγινε, ήταν τελικά η αρχική φλόγα που τελικά εξελίχθηκε ως η αρχική ανακοίνωση ότι οι δύο τους συζητάνε σχετικά με την δημιουργία μίας ταινίας που θα έχει ως βασικό τίτλο είτε το Portal είτε το Half Life.

 

Σε ένα σημείο μάλιστα ο Newell (ο γενικός διευθυντής της Valve) έπαιξε ένα clip από το Cloverfield όπου ο πρωταγωνιστής συνεχίζει να χρησιμοποιεί την κάμερά του κατά την στιγμή όπου το κεφάλι του Αγάλματος της Ελευθερίας ανατινάζεται και προσγειώνεται δίπλα στον "πρωταγωνιστή" του clip που έγραφε με την κάμερά του. Από την οπτική γωνία του gamer ο Neweel είπε ότι θα έλεγε στον πρωταγωνιστή να αρχίσει να τρέχει για να γλιτώσει αλλά "δεν θα τον άφηναν να το κάνει".

 

Από την πλευρά του ο JJ Abrams αναφέρθηκε σε μία σκηνή στην αρχή του Half Life 2 όπου δύο παίκτες δίνουν στον Gorden Freeman (τον πρωταγωνιστή του Half Life) πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία που συντρέχει ενώ ο παίχτης περπατάει και ασχολείται με διάφορα πράγματα στο δωμάτιο. Ο Newell απήντησε με τον ισχυρισμό ότι ο παίκτης είναι ουσιαστικά αυτός που φτιάχνει από μόνος του τον τρόπο που θα διασκεδάσει στο παιχνίδι.

 

Το site slashgear.com αναφέρει ότι οι 2 άντρες συζήτησαν εν συντομία την πιθανότητα συνεργασίας σε μία ταινία αν και οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες την παρούσα στιγμή. Η κάθε πλευρά χρησιμοποίησε στιγμιότυπα είτε από τα παιχνίδια της Valve είτε από τις ταινίες του Abrams ώστε να συζητήσουν διαφορετικούς τρόπους εξιστόρησης της ιστορίας που θα γίνει ταινία. Ο Newell τόνισε βέβαια ότι θα προσπαθήσουν να καταλήξουν εάν θα κάνουν μία ταινία με βάση το Half Life ή το Portal με ποιο αναλυτικές συζητήσεις να διεξαχθούν στο μέλλον.

 

Κλείνοντας, για αυτούς που δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Abrams, είναι ο κύριος που είναι υπεύθυνος για την σκηνοθεσία ή την παραγωγή ενός αριθμού επιτυχημένων ταινιών και σειρών στην τηλεόραση όπως τα "Mission Imposible III, Clovefield, Super 8, Lost, Fringe ενώ η ποιο πρόσφατη του ταινία, το Star Treck into the Darkness θα προβληθεί μέσα το 2013 στην Ελλάδα.

 

Link.png Site: techsport.com

Επεξ/σία από paularas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άν είναι το HL να φροντίσουν 5+ ώρες ταινίας παρόμοια ατμόσφαιρα με το παιχνίδι,δεν δέχομαι τίποτα λιγότερο.

 

http://www.youtube.com/watch?v=9ixFf4ljuCg

 

Για το Portal μπορώ να το συζητήσω λίγο,πολύ λίγο,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...