Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@p_under, σε trinity δεν ξέρω αλλά σε llano που την έχω εγώ δεν βλέπω διαφορά με hybrid crossfire. Ίσα ίσα ρίχνει τις επιδόσεις σχεδόν σε όλα τα games.Άντε 3 παιχνίδια να έχουν οριακά καλύτερες. 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ποια games το έχεις παρατηρήσεις αυτό? Είσαι σίγουρος πως δουλεύει σωστά το hybrid? Σε ποια κάρτα έχεις συνδέσει το monitor? Επίσης αν θες να δεις ότι δουλεύει σωστά τρέξε ένα 3DMark με την ενσωματωμένη σου μόνο και ένα με το crossfire enable. 

Σόρρυ που τραβάμε το νήμα εκτός του θέματος του! 

Δημοσ.

Το μόνιτορ είναι στην discrete με hdmi , Dual graphics enabled στο CCC ,η 6550d τρέχει στα 800mhz και 933 ram (τρέχω την μνήμη στα 1866 overclocked απο 1600-vengeance μαυρη) απο κει και πέρα αναλόγως και το overclocking της discrete, το 3dmark βγάζει και τα σωστά νούμερα, γύρω στα P2500 αν θυμάμαι καλά σε stock ρυθμίσεις. Το θέμα είναι στον οπτικό τομέα.Και στο 3dmark και στα παιχνίδια που παίζω ,δείχνει ας πούμε  10 καρέ ομαλά και μετά "πηδάει" 2-3 ,ενώ μόνο με την discrete και με καλό overclock παίζει τέλεια. Έχω αναφέρει πιο πάνω τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο πρόβλημα,να προσθέσω μόνο και τα ράλλυ όπως nfs shift2 όπου είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικό το φαινόμενο. Βέβαια υπάρχουν και παιχνίδια όπου βλέπω βελτίωση όπως το WOW και το DIRT ,αλλά είναι παιχνίδια που δεν τα παίζω. Πιθανώς να είναι θέμα οδηγών αλλά αν είναι να περιμένω κι άλλο ένα χρόνο για να φτιάξουν το shift2 κλάφτα Χαράλαμπε! Έχω τον 13.1

Δημοσ.

Μιλαμε για την συγκεκριμενη 6670 του ts http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513537 μαθε να διαβαζεις ολο το θεμα πριν πεταξεις την εξυπναδα σου

γιατι εγω για ποια μιλαω?

κι εσυ μαθε να μιλας καλυτερα, πρωτιστως..!! 

επειδη εβαλε το λινκ απο το e-shop, δεν σημαινει κατι. ειναι ενδεικτικο για να δουμε σε ποια ακριβως εκδοση αναφερεται..!!

Δημοσ.

γιατι εγω για ποια μιλαω?

κι εσυ μαθε να μιλας καλυτερα, πρωτιστως..!! 

επειδη εβαλε το λινκ απο το e-shop, δεν σημαινει κατι. ειναι ενδεικτικο για να δουμε σε ποια ακριβως εκδοση αναφερεται..!!

Οπως γραφεις ετσι θα σου απαντανε,ετσι ειναι οταν κανεις τον εξυπνο και την πατας,ακομα δεν διαβασες το πρωτο μηνυμα του ts και για ποια ΑΚΡΙΒΩΣ καρτα μιλουσε και για ποια ΑΚΡΙΒΩΣ καρτα απαντησα ε? Βιαζεσαι παλι να κανεις τον εξυπνο και να κρινεις την απαντηση μου χωρις να καταλαβεις τι λεω ακομα,ο ts ρωτησε για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ 6670 οχι γενικα για τις 6670,θελει να παρει καρτα σε ΑΥΤΑ τα λεφτα γιατι εχει ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ οπως και επισης το eshop ΔΕΝ εχει 6670 ddr5 κατω απο 90 ευρω,ενταξει τωρα?δεν χρειαζεται να διαβασεις το θρεντ,στα πα ολα
Δημοσ.

και παλι, αυτο δεν σε κανει λιγοτερο αγενη....!!!

επισης ηδη στο ποστ 4 του εχω προτεινει την εναλλακτικη, για το πιστωτικο του απο το συγκεκριμενο καταστημα.....!!

τι αλλο να κανουμε δλδ?

Δημοσ.

Ένα τελευταίο bench απο μένα ,dual graphics enabled,6670 στο 1ghz. Τα νούμερα είναι μια χαρά αλλά αυτό που βλέπω στην οθόνη δε μ αρέσει ,"χοροπηδάει"...

post-233109-0-83217700-1361469997_thumb.jpg

Δημοσ.

ναι το κλείνω , αλλα και με ανοιχτό τα ίδια ,απ'ότι διάβασα είναι θέμα drivers αλλά είμαι πλήρως απογοητευμένος απο το dual graphics ,μαζεύω για μια καλή 7970 και δε ξανασχολούμαι με crossfire

• Like 1
Δημοσ.

καλα κανεις και μην ξαναασχοληθεις με Xfire, δεν εχει νοημα... σε καθημερινες χρησεις, τουλαχιστον..! αφου με μια καρτα μπορεις να κανεις ανετα τη δουλεια σου..!

η 6670 ειναι αριστη για 2ο πισι..!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...