Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν κανει.. !  μονο αν την δουλευεις απο 70% και πανω κανει, αλλα και παλι θα σε ενοχλησει αν την εχεις διπλα στο κεφαλι σου, οπως εγω!!  αν ειναι στο δαπεδο, ακομα καλυτερα!! ειναι πολυ καλη. 

αν δεν μπορεις ή αν δεν ενδιαφερεσαι για 7750, χτυπα τη. αλλα οχι απο το e-shop, την εχει πολυ ακριβα. αν ειναι να δωσεις €95, παρε αυτη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-7750-PCI-Express-x-16-3-0-1-GB-GDDR5-R7750-PMD1GD5.htm

Δημοσ.

έχω ακριβώς αυτή την κάρτα στα default είναι εντελώς αθόρυβη ,σε ποιο απαιτητικά παιχνίδια όταν την κλοκάρω (μέχρι 950/1150 μου πάει) και με 100% fan ένα θόρυβο τον έχει αλλά επειδή παίζω με ακουστικά δε το καταλαβαίνω

Δημοσ.

έχω ακριβώς αυτή την κάρτα στα default είναι εντελώς αθόρυβη ,σε ποιο απαιτητικά παιχνίδια όταν την κλοκάρω (μέχρι 950/1150 μου πάει) και με 100% fan ένα θόρυβο τον έχει αλλά επειδή παίζω με ακουστικά δε το καταλαβαίνω

έχεις την 6670 ή την 7750 που πρότεινε ο cabdik? 

το overclock που έχεις κάνει είναι το max stable ή πάει και παραπάνω? Έχει ξεκλείδωτο chip για να πειράζεις το ρεύμα? 

Δημοσ.

έχεις την 6670 ή την 7750 που πρότεινε ο cabdik? 

το overclock που έχεις κάνει είναι το max stable ή πάει και παραπάνω? Έχει ξεκλείδωτο chip για να πειράζεις το ρεύμα?

την 6670 asus 1gb gddr5 είναι το max stable με msi afterburner απειραχτο το ρεύμα (δε μπορώ να το πειράξω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...