Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Οθόνη: 10.1" dual-core 16 GB 249,00 € mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το AT100 ένα χρόνο και είμαι ευχαριστημένος. To AT200 πρέπει να είναι super.

Η toshiba έχει εγγύηση για ότι και να γίνει, αν κανεις register στο site της. Μου έσπασε η οθόνη και σε πέντε μέρες το είχα πάλι στα χερια μου χωρίς να πληρώσω τίποτα.

Το AT100 εχει παρει ICS. Δεν μπορω να πω οτι ειδα κατι διαφορετικο απο το 3.2 που ειχε πριν.

A εχει και GPS

http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/tablets/toshiba-at200-1073980/review

Δημοσ.

Η αρχικη τιμη ειναι πραγματικα "οτι να 'ναι"

Εαν βαζανε αρχικη τιμη 800€ θα μπορουσαν να λενε μετα εκτπωση 80%, ετσι θα το αγοραζα, τωρα οχι.

Δημοσ.

Μιλας για το skroutz.gr; Σου εμφανιζει καποιο αλλο καταστημα εσενα; 

Εχω την εντυπωση οτι πλεον δεν το βρισκεις πουθενα, πρεπει να ειναι εξαντλημενο

Δημοσ.

<p>Μιλας για το skroutz.gr; Σου εμφανιζει καποιο αλλο καταστημα εσενα; </p>

<p>Εχω την εντυπωση οτι πλεον δεν το βρισκεις πουθενα, πρεπει να ειναι εξαντλημενο</p>

Χθες ειχε ανοιχθει ενα δευτερο thread για το συγκεκριμενο tablet και το παιδι που το ειχε ανοιξει ειχε βαλει και το λινκ του σκρουτζ. 409.8 αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Ρε συ ορκ, κοιταξες την τιμη στο σκρουτζ πριν γραψεις το ποστ σου; Στα 400ε minimum το εχουν οι υπολοιποι.

Ναι ρε κοίταξα, την άλλη φορά θα βάζω και screenshot προτού αλαλάξουν οι τιμές για να μη μου τη λέτε, το είχε άλλο ένα μαγαζί ( νομίζω GGETITMOW) 400+ αλλά προφανώς επειδή δεν μπορούσε να κοντράρει τιμή το κατέβασε

• Moderators
Δημοσ.

Ρε συ ορκ, κοιταξες την τιμη στο σκρουτζ πριν γραψεις το ποστ σου; Στα 400ε minimum το εχουν οι υπολοιποι.

Κοντα στα 300 ευρω εχει το τετραπυρηνο ΑΤ300. Το ΑΤ200 ειναι σε ξεστοκαρισμα, περσινο μοντελο, 1-2 ξεχασμενες τιμες στο σκρουτζ δεν λενε τιποτα. Μπορω να σου βρω για παραδειγμα hdd 250GB 3.5'' με 100 ευρω στο σκρουτζ. Θα ηταν υπερπροσφορα αν τον πουλουσε ενας 40 ευρω;

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι!

Πριν από 1 χρόνο και 2 μήνες σχεδόν είχε παίξει στα 224€ το αντίστοιχων προδιαγραφών HP Touchpad (εντάξει, ήθελε πατέντα για να πάρει Android). Σήμερα δε θεωρείται καθόλου προσφορά το συγκεκριμένο Toshiba στα 250€.

Δημοσ.

Ναι ρε κοίταξα, την άλλη φορά θα βάζω και screenshot προτού αλαλάξουν οι τιμές για να μη μου τη λέτε, το είχε άλλο ένα μαγαζί ( νομίζω GGETITMOW) 400+ αλλά προφανώς επειδή δεν μπορούσε να κοντράρει τιμή το κατέβασε

Οχι ρε συ. Δεν πήγαινε σε εσένα. Εγραψα ορκ (orck).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...