greenkamikazi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα. ειχα ενα ατυχημα χθες και εσπασε η οθονη του laptop μου (17ιn) η ερωτηση ειναι ποσο κοστιζει περιπου η επισκευη της (αν γινεται ) εναλλακτινα καμμια προταση για νεο με ποσο 500ευρο για απλη χρηση (ταινιες ιντερνετ κτλ..) οθονη απο 15in και πανω.. ευχαρθστω εκ τον προτερων
polteris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν μας πεις το μοντελο του λαπτοπ δεν μπορουμε να ξερουμε!!
greenkamikazi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 τελικα θα παρω νεο γυρω στα 500 ευρο. καμμια προταση?
Apostolos83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Πρόσεξε να δεις φίλτατε.. Με μία γρήγορη και χωρίς στοιχεία αναζήτηση μόνο στο ebay για 17αρι πάνελ εντόπισα το κόστος γύρω στα $80 δηλαδή κοντά στα 70 ευρά.. Αν πας σε κατάστημα να σου αλλάξουν το πάνελ το κόστος της επισκευής θα εκτοξευθεί πάνω από τα 100-150 ευρώ ή δεν ξέρω και εγώ τι "κοστούμι" θα σου κόψουν... Όπως καταλαβαίνεις σε συμφέρει να κάνεις την αντικατάσταση μόνος σου αν έχεις βασικές γνώσεις αποσυναρμολόγησης ενός υπολογιστή ή έστω με τη βοήθεια κάποιου φίλου.. Τώρα αν αποφάσισες ότι δεν σε καλύπτει πλέον αυτός ο φορητός και η αγορά νέου είναι μονόδρομος, τότε άνοιξε νέο θέμα με τις απαιτήσεις σου πάνω στη χρήση του laptop προκειμένου να κατατοπιστούμε και να σου προτείνουμε το καλύτερο δυνατό για εσένα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα