Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Φίλοι μου βοήθεια!!!! Πήρα δυο ασύρματες κάρτες δικτύου να συνδέσω το pc μου με το Laptop μου. Είναι της Planet (http://www.planet.com.tw ) η μια η WL-U350 (για το desktop pc) σε USB και η άλλη η WL-3555 για το Laptop σε PCMCI . Τις σύνδεσε έβαλα εμπρός τα pc και τις αναγνώρισαν. Ζήτησαν τα cd τους τα έβαλα μέσα και προχώρησαν και ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση επιτυχώς από ότι μου είπαν με το γνωστό μήνυμα…Το εικονίδιο όμως κάτω δεξιά στην οθόνη είναι με ένα κόκκινο Χ που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά!!! Έχω απογοητευτεί….Δεν έχω γενικότερη εμπειρία στο hardware και πολύ περισσότερο σε ασύρματα δίκτυα. Δεν ξέρω τι να κάνω…Μήπως γνωρίζετε κάποιον τεχνικό για κατ οίκον επίσκεψη??? Που να κουβαλάω όλα αυτά σε μαγαζί…Θα με υποχρεώσετε…. Ευχαριστώ και περιμένω με αγωνιά!!!! :oops: :oops: :oops:
Billman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Den 3erw thn diadikasia gia na ginei syndesh meta3y dyo asyrmatwn kartwn, alla mhpws den exeis kanei tis swstes ry8miseis k apla den dhmiourgeitai to diktyo? Se aplo LAN otan den einai enwmenes me kalwdio oi dyo kartes tote emfanizei ena eikonidiaki pou exei to X k deixnei oti den yparxei syndesh.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Den 3erw thn diadikasia gia na ginei syndesh meta3y dyo asyrmatwn kartwn, alla mhpws den exeis kanei tis swstes ry8miseis k apla den dhmiourgeitai to diktyo? Se aplo LAN otan den einai enwmenes me kalwdio oi dyo kartes tote emfanizei ena eikonidiaki pou exei to X k deixnei oti den yparxei syndesh. Πιθανον...Αλλα ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις???? :?: :?: :?:
Fireblade Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Ποιο λειτουργικό χρησιμοποιείς; Το ότι έβαλες τις κάρτες πάνω δε σημαίνει ότι στήθηκε και το δίκτυο... Πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Αν έχεις XP τότε υπάρχει ο wizard που είναι πολύ εύχρηστος και θα τα φροντίσει όλα αυτόματα. Αν θέλεις να γλιτώσεις τα φράγκα του τεχνικού δώσε κάποιες αναλυτικότερες πληροφορίες και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε.
telikiasmenos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Πολύ συνοπτικα: Δώσε 2 ip στους 2 υπολογιστές.(π.χ. 192.168.0.1 - 192.168.0.2). Για subnet mask βάλε 255.255.255.0 και στους 2 και είσαι ετοιμος!
kavaliotis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Gianni logika oi kartes 8a prepei na exoun kai ena manual gia na sou poune ti ru8miseis xreiazontai..An exeis XP einai eukolh upo8esh, pas ston Wizard gia na ftiakseis automata tis ru8miseis.. Brisketai sto "set up a home or small office network" sto network connections.. To trexeis kai sta 2 PC kai eisai OK.. Gia parapanw edw eimaste na boh8hsoume..
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Πολύ συνοπτικα: Δώσε 2 ip στους 2 υπολογιστές.(π.χ. 192.168.0.1 - 192.168.0.2). Για subnet mask βάλε 255.255.255.0 και στους 2 και είσαι ετοιμος! Πως το κανω αυτο??? Win xp gr pro εχω αλλα ο wizard σε καποιο σημειο βγαζει λαθος!!!!! :evil: :evil: :evil:
DimitrisKTM Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος, αλλα, στο δικο μου manual για τις καρτες (τα διαβαζω παντα προσεκτικα) ελεγε οτι πρεπει οπωσδηποτε να γινει εγκατασταση πρωτα του cd που ειχε μεσα (software) και ΜΕΤΑ να γινει εγκατασταση στο hardware!!! Γιαννη δες το δικο σου manual τι γραφει γιατι σε αυτην την περιπτωση τα εχεις κανει αναποδα.
DimitrisKTM Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Α και Γιαννη, επειδη βλεπω εναν δισταγμο περι του ανοιγματος του κουτιου... ...εχε στα υποψιν πως αν δεν το ανοιξεις, καποια στιγμη εκει μεσα, θα φυτρωσουν πουρνάρια απο την βρωμα και την σκονη, ε οπως και να εχει, ενα καθαρισματακι κατα καιρους το χρειαζεται το κακομοιρο.
SoTiRiS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 gianni ektos ton parapano...ousiastika einai to idio san na stineis diktio me kalodio i oli diadikasia....perna kai grapsou sto forum tou wifi sto http://www.awmn.gr kai rota pos kai ti...einai to pleon eidiko forum gia to wi-fi. ps: gianni mou ean ola pane kala se ligo kairo tha stiso ena server wi-fi...opote etoimasou na gineis client kai apo fthinoporo me ena ftinotero adsl na paroume mia sindesi misi-misi.
fbs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Θα πρέπει να γίνει ενεργοποίηση της επιλογής ad-hoc και στα δύο computer. Επίσης πρέπει να επιλέξεις και στα δύο computer το ίδιο uid. Και τέλος πες στα XP να διαχειρίζονται αυτά την ασυρματη σύνδεση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Θα πρέπει να γίνει ενεργοποίηση της επιλογής ad-hoc και στα δύο computer. Επίσης πρέπει να επιλέξεις και στα δύο computer το ίδιο uid. Και τέλος πες στα XP να διαχειρίζονται αυτά την ασυρματη σύνδεση. Απο που γινοντε ολα αυτα???Α...και καλες δημοσιευσεις!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Τελικα αν τα καταφερω, που το βλεπω πολυ χλωμο , θα μπορω το cdrw να το χρησιμοποιω και για τα δυο pc ???? :?: :?:
fbs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται στο properties τις κάρτας δικτύου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορώ να σου πω αύριο που θα έχω μπροστά μου ένα notebook με wireless κάρτα.
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Το cdrw ανήκει σε ένα pc στο οποίο θα χρησιμοποιείς το πρόγραμμα εγγραφής. Δεδομένα θα μπορείς να γράφεις στο cdrw και από τα δύο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.