Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο Boot με HTC Desire

solarsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται.

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα με το Desire. Είχα περάσει την Leedroid Custom Rom. Μετά από κάποια προβήματα στο Boot(έμπαινε 1 στις 10), το έδωσα σε κάποιον και μου λέει και καλά πέρασε την 2.3 εργοστασιακή. Πάλι όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα(παλιότερα μπούταρε, τώρα δεν μπουτάρει με τίποτα) , μένει στο HTC Logo. Bootloader μπαίνει και Recovery μπαίνει μετά από κανά 5λεπτο.

Εκεί προσπάθησα να δω την MicroSD, αλλά μου γράφει "Can't mount" και κάτι τέτοια. 

Έχω απελπιστεί...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμμ...περιεργο προβλημα, δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε κατι τετοιο οσο ειχα desire παλιοτερα. εγω χρησιμοποιουσα τη supernova και ημουν πολυ ευχαριστημενος.

θελει κοιταγμα η περιπτωση σου..ισως θελει κανα νεοτερο firmware, αλλο radio, να ξανακανεις τη διαδικασια για S-Off και CWM κτλ. ισως με καποιο απο αυτα να στρωσει.

• Like 1

χμμ...περιεργο προβλημα, δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε κατι τετοιο οσο ειχα desire παλιοτερα. εγω χρησιμοποιουσα τη supernova και ημουν πολυ ευχαριστημενος.

θελει κοιταγμα η περιπτωση σου..ισως θελει κανα νεοτερο firmware, αλλο radio, να ξανακανεις τη διαδικασια για S-Off και CWM κτλ. ισως με καποιο απο αυτα να στρωσει.

Φίλε μου με τα πολλά άνοιξε σήμερα. Είχα κάνει κ wipe και με το που άνοιξε με πήγε στη διαδικασία να διαλέξω γλώσσα κτλ(όπως είναι καινούριο δηλαδή). Απλά έχω προβλήματα με wifi(και πριν ειχα). Αν αποσυνδεθώ και πάω να ξανασυνδεθώ βγάζει σφάλμα. Επίσης η κάμερα δε λειτουργεί. Κάτι δεν πάει καλά. Τώρα που ξεκίνησε γίνεται να ροοτάρω(μάλλον δεν είμαι ροοτ τώρα) και να περάσω μια ρομ νέα; 

χμμ...ασχετο η μπορει και σχετικο...η μπαταρια σου σε τι κατασταση ειναι;

κατα τα αλλα..εγω θα δοκιμαζα αυτα που σου ειπα...S-Off, ξανα το CWM, firmware, radio, νεα rom. νομιζω με αυτη τη σειρα. ξερεις/μπορεις να τα κανεις;

Τώρα ξαναβρήκα το θέμα. Είχε μεταφερθεί.

Λοιπόν πάτησα καλά την SD και μπούταρε κανονικά. Τώρα μπουτάρει δηλαδή. Απλά έχει ένα θέμα με το wifi. Αν βγεις από wifi πρέπει να κάνεις restart αν θες να ξαναμπεί. Δούλεψε και η φωτογραφική μηχανή κανονικά. 

Τώρα λέω να περάσω μια rom καινούρια, απλά δεν ξέρω ακριβώς τα βήματα. Ήδη έχει μείνει μια εφαρμογή μέσα Superuser χωρίς το Apps2SD. Έχει σβηστεί. Κανω κανονικά root πάλι ή απλά περνάω μια rom;

Επίσης θα'θελα μια βοήθεια στο τι να βάλω από rom. Θα με ενδιεφερε μια iphone look να δοκίμαζα αρκεί να είναι stable.

Ευχαριστώ πολύ για τυχόν βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...