Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά επειδή βλέπω ότι η υποψήφια αγοράστρια το θέλει για εφαρμογές imaging/design, να σημειώσω ότι τα Lenovo που αναφέραμε έχουν ανάλυση οθόνης 1366 x 768 (που δεν είναι κακή, απλά είναι η στανταρ), την ώρα που κυκλοφορούν μηχανήματα με υψηλότερη ανάλυση.  Δεν ξέρω από τιμές τίποτε όμως.

Δημοσ.

antwni 1) η photo που ανέβασες είναι από το inspiron 5520 στο το οποίο είχες την δυνατότητα να αλλάζεις καπάκια, το 5521 http://www.dell.com/gr/p/inspiron-15r-5521/pd είναι λογικό να είναι ελαφρύτερο 2) και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από το 5520 που αναφέρεις γιατί έχει επεξεργαστή ultra low voltage

1)Το ξέρω :P Βρήκα ροζ dell και την ανέβασα...

Όλα (ή τουλάχιστον τα περισσότερα...για να μην λέω μεγάλες κουβέντες) τα dell είναι χοντροκομένα...

Ελαφρύτερο δεν είναι σίγουρα και μην επιμένεις :P

Το πολύ πολύ (με βαρια καρδια :P ) είναι να έχουν τα ίδιο βάρος...

2) Δεν σύγκρινα το 5520 με το Ζ500 (μια φωτογραφία σου έδειξα μόνο)

Το 5521 έχει 6 cell battery όπως και το Z500...

Έψαξα και δεν βρήκα ώρες αυτονομίες...με τον i3 u λογικά θα έχει καλύτερη αυτονομία...έχεις δίκιο σε αυτό δεν το πρόσεξα..

Και τώρα που το είδα...

Μην κανεις τη μακακια κ δώσεις 700 ευρώ για να πάρεις i3...πεταμένα λεφτά...εκτός και αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το χρώμα...που όντως σκέψου ότι είναι όλο ροζ (και καπάκι και πληκτρολόγιο...πειρασμός :D :P)

Μια οικονομική πρόταση είναι αυτό

http://www.skroutz.gr/s/2678001/Dell-Inspiron-3520-i5-3210M-4GB-500GB.html

Όπου καλύτερα να πας σε i5 ή ακόμα καλύτερα σε τετραπύρηνο (i7) για να σου κρατήσει παραπάνω χρόνια...

Η ανεξάρτητη κάρτα γραφικών δεν σου χρειάζεται από την στιγμή που δεν θα παίζεις παιχνίδια...

Ακόμα καλύτερα θα ήταν να πας σε 17αρι (μεγαλύτερο budget όμως) για μεγαλύτερη οθόνη αλλά λογικά θα χάσεις λίγο από αυτονομία (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος)

http://www.skroutz.gr/s/2782822/Dell-Inspiron-17R-5720-i5-3210M-4GB-1TB.html

http://www.skroutz.gr/s/2714691/Lenovo-G780A-i7-3632QM-4GB-1TB.html

Βγήκαν οι νέεις radeon 8xxx σειρές και δεν πήρα χαμπάρι?

Τέλος...αυτό που είπε ο αρχάγγελος για μεγαλύτερες αναλύσεις (full hd) πρέπει να ανεβάσεις κατά πολύ το budget και να πάρεις ένα τέτοιο...

http://www.skroutz.gr/s/2506807/Dell-Inspiron-17R-N7720-Special-Edition-i7-3610QM-6GB-750GB-GT-650M-W8.html

Δημοσ.

θα προσπαθήσω να τα δω από κοντα για να σχηματίσω άποψη, thanks για τον χρόνο σας θα επανέρθω μόλις έχω εικόνα

Δημοσ.

Antwni, όταν έγραψε η elena για πως το 5521 είναι ελαφρύτερο από το 5520, το έψαξα λιγάκι και βρήκα ότι όντως το πρώτο ζυγίζει 2.32 κιλά ενώ το δεύτερο 2.74.

• Like 1
Δημοσ.

Antwni, όταν έγραψε η elena για πως το 5521 είναι ελαφρύτερο από το 5520, το έψαξα λιγάκι και βρήκα ότι όντως το πρώτο ζυγίζει 2.32 κιλά ενώ το δεύτερο 2.74.

Α lol ok...

Εγώ νόμιζα ότι εννούσε οτι το dell είναι ελαφρύτερο απο το lenovo...

Ok sorry!! :)

Δημοσ.

έχεις δίκιο ... απλά ήθελα να τονίσω ότι με ενδιαφέρει ναι είναι ελαφρύ όχι χοντροκομμένο κλπ , MacBook δεν μπορώ για λόγους οικονομικούς

Δημοσ.

Το Photoshop για mac έχει ένα τεράστιο σφάλμα σχεδιασμού που όποιος ασχολείται με φωτογραφία το αντιλαμβάνεται σε milsec: ανοίγει τις φωτπγραφίες χωρίς background, με τοn κλασικό τρόπο του MacOS (κάθε item σε ξεχψριστό παραθυράκι).  Έτσι το μάτι μπερδεύεται με τη φωτπγραφία και την επιφάνεια εργασίας.  Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ αλλά δεν παύει να είναι σπάσιμο.  Φυσικά διορθώνεται με 1-2 κλικ αλλά το γεγονός ότι είναι στο default άνοιγμα της εφαρμογής είναι τεράστιο fail σχεδιασμού.  Το Word 2011 ας πούμε, παρόλο το epic fail του, τουλάχιστον κράτησε αυτόν τον σχεδιασμό από τα win.

Τεσπα, απλά να ενημερώσω ότι το Lenovo Z500 από το αμαζον ανέβηκε στις 530 λίρες, οπότε δεν ξέρω αν είναι είναι πλέον τόσο ανταγωνιστικό.  Εξακολουθεί πάντως να ξεχωρίσει από τις άλλες προτάσεις.

Δημοσ.

έχεις δίκιο ... απλά ήθελα να τονίσω ότι με ενδιαφέρει ναι είναι ελαφρύ όχι χοντροκομμένο κλπ , MacBook δεν μπορώ για λόγους οικονομικούς

Θα σου έλεγα να της πάρεις ένα Toshiba satellite, αν μπορείς 13 ιντσών, είναι πάρα πολύ καλά. Το δικό μου το καινούριο (περσινό) φυσάει και είναι σε κόκκινο χρώμα (το λεγόμενο Modena Red). Δεν είναι πολύ βαρύ, αλλιώς πας σε netbook μετά αλλα δεν τραβάνε αυτά σε προγράμματα όπως αυτά που περιέγραψες.

ΥΓ: μπορείς στις αγγελίες να βρεις μακμπουκ σε καλές τιμές, περίπου παρόμοιες με τα λαπτοπ τα καινούρια. Εχω ένα mid-2009 macbook pro με 8 μνήμη και SSD πάνω και είναι σκάλες ανώτερο από το λάπτοπ μου. 

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να της πάρεις......

Για αυτήν είναι ρε..

lol

Δες username...

Το είπες και πριν...

Πάρτης ένα macbook να δει το φως της :)

απλά ήθελα να τονίσω ότι με ενδιαφέρει ναι είναι ελαφρύ όχι χοντροκομμένο κλπ , MacBook δεν μπορώ για λόγους οικονομικούς

:P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...