bas13bou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 γεια σας θέλω να μου προτείνετε ένα ups για τον υπολογιστή μου. το τροφοδοτικό μου είναι 850 watt.ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Γράψε αν θες το hardware σου αναλυτικά. Στην αγορά ups, περισότερο μετράει το πόσο ενεργοβόρος είναι ο υπολογιστής, παρά το max που δίνει το τροφοδοτικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bas13bou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 ο υπολογιστής μου είναι αυτός : http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Atlas-F4500.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 1000ευρώ για σύστημα με 7770..πες μου ότι προλαβαίνεις να τον επιστρέψεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ισχυει , με αυτα τα λεφτα παιρνεις μακραν καλυτερο υπολογιστη Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 1000ευρώ για σύστημα με 7770..πες μου ότι προλαβαίνεις να τον επιστρέψεις.. Ισχυει , με αυτα τα λεφτα παιρνεις μακραν καλυτερο υπολογιστη Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Μα έλεος δηλαδή ρε σεις, μη το παρακάνετε τόσο κάθε φορά. 2 posts κάνατε κι αφορίσατε το pc, δίχως ν' απαντήσετε στην ερώτησή του. Ε μπράβο σας! Φίλε bas13bou δε πιστεύω ότι χρειάζεσαι ups, αλλά ένα αξιόπιστο πολύπριζο ασφαλείας. Μη μπαίνεις σε περιττά έξοδα, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Ανάφερε σε παρακαλώ, για ποιον ακριβώς λόγο, πιστεύεις ότι χρειάζεσαι ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα