sumvec Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα στο forum.. Έχω χρόνια να ασχοληθώ με την αγορά σκληρών δίσκων -εξωτερικών και μη (και χρόνια να γράψω στο insomnia)- και σήμερα που έκανα μια αναζήτηση παραξενεύτηκα που δεν μπορώ να βρω κάποιον εξωτερικό μικρότερο των 320gb. Προφανώς έχω χάσει επεισόδια, γι'αυτό θά ήθελα καμιά σχετική πληροφορία για το θέμα από κάποιον που γνωρίζει και δε βαριέται να γράψει. Κάποιο link σχετικά θα ήταν καλό για ενημέρωση. Επίσης link για αγορά εξωτερικού με συμβουλές κτλ. από το site ή αλλού θα το εκτιμούσα πολύ ...Ευχαριστώ
ppetr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Χρειαζεσαι για καποιο λογο μικροτερο των 320GB?
sumvec Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ήθελα να βρω με 120. Αναρωτιέμαι γιατί δεν πωλούνται πια (εκτός από κάτι πανάκριβους). Εξαντλήθηκαν και τα καταστήματα δε προμηθεύονται με λιγότερα gb; Δε συμφέρει πια η παραγωγή για κάποιο λόγο; Παίζει κάτι με το usb3; Να έπεσε η ζήτηση; μου φαίνεται λίγο απίθανο..αλλά δε ξέρω, γι'αυτό και ρώτησα
orck Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Απο την στιγμη που η τεχνολογια προχωρησε μπροστα το κοστος των νεων δισκων ειναι σημαντικα μικροτερο. Ειναι ενα παιχνιδια των εταιριων να βγαζουν στην αγορα δισκους με λιγο μεγαλυτερη χωρητικοτητα και γενικα μικρες διαφορες μεταξυ τους για να ειμαστε συνεχως σε κινηση να αγοραζουμε διαρκος το λιγο καλυτερο. Φανταζου να ξεφουρνιζαν οτι μπορουν με το ιδιο κοστος να κατασκευασουν 10TB δισκο με SATA 15, ποιος δεν θα επερνε; Μετα απο ποσα χρονια ομως θα ξαναγοραζες δισκο;
Antwni Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ήθελα να βρω με 120. Αναρωτιέμαι γιατί δεν πωλούνται πια (εκτός από κάτι πανάκριβους). Εξαντλήθηκαν και τα καταστήματα δε προμηθεύονται με λιγότερα gb; Δε συμφέρει πια η παραγωγή για κάποιο λόγο; Παίζει κάτι με το usb3; Να έπεσε η ζήτηση; μου φαίνεται λίγο απίθανο..αλλά δε ξέρω, γι'αυτό και ρώτησα Προχωράει γοργά η τεχνολογία... Δεν είναι μόνο οι δίσκοι... Είναι σαν να ψάχνεις να πάρεις εναν pentium 4 από την στιγμή που μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο σε καλύτερη τιμή Πάντως αν επιμένεις ψάξε στις αγγελίες για μεταχειρισμένους...αλλά δεν αξίζει!!
sumvec Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 ναι οκ παιδια, έχετε δίκιο... Οι τιμές των 320 είναι όσο ήταν των 100 πριν λιγα χρόνια. Αυτό βέβαια θα καθιστούσε τους 100στάρηδες αρκετά φτηνούς σήμερα ,αλλά τί να κάνεις... (μου κάνει εντύπωση, χωρίς να το ψάξω πολύ, που 1-2 στα 50 με 120gb που βρήκα κοστίζουν 2 κ 3 φορες παραπάνω από τους 320).... Eξάλλου καμια 100σταριά gb παραπάνω -ακόμα κ' παραπανίσια- δε νομίζω να βλάπτουν σε κάτι....
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Η απάντηση πάντως στο αρχικό σου ερώτημα, είναι τόσο απλή, όσο η απάντηση σε ερώτημα όπως "γιατί δεν υπάρχουν πια ασπρόμαυρες τηλεοράσεις στην αγορά;". ...διότι απλούστατα, δεν έχουν ζήτηση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα