Προς το περιεχόμενο

GTX 650 TI/HD 7770/GTX 480 Rendering

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια λυστε μου μια απορια...οι παραπανω τρεις καρτες κανουν 150€ καινουριες εκτος απο την GTX 480...Καταρχας θελω να πω οτι δουλευω σε rendering για games,εαν δεν κανω λαθος η GTX 480 κερδιζει λογικα αλλα :

Ειναι θορυβώδης,ενεργοβορα και πιανει 90c σε games

Αρα εαν παω σε μια GTX 650 TI τη υλοποιηση να παρω?(εχω βαλει μια της Αsus στο ματι και μια Gigabyte με 2GB!)

και εαν θελησω να της κανω ενα πολυ πολυ μεγαλο oc :

1.Πια καρτα θα φτασει?

2.Τι τροφοδοτικο χρειαζομαι(550w εχω)

3.Τι ψυξη χρειαζομαι?

Δημοσ.

coolermaster...

επισης η HD 7770 ηταν λιγο παγιδα...σου λεω οτι ασχολουμαι με render και μου λες να παρω μια καρτα που δεν υποστηριζεται για render?

Εκτος και εαν εβρισκα 2XHD7770 στα 200€

Δηλαδη εψαχνα ολοκληρο gaming pc στα 700-750€...αλλα

Δημοσ.

150 εχει με τα 2GB :-)

Απλα πιστευω οτι εαν καποιος ειχε την GTX 660 στα 100€ μεταχειρισμενη...

η την GTX 650 TI...2GB εκδοση γιατι χρειαζομαι πολλα πολυγωνα και με ενα 1 GB δεν κανεις και πολλα...

Ο μονος τροπος να επερνα AMD ειναι να ειχε κατι σαν cuda...

αλλα το καλυτερο θα ειναι να παω την GTX 750 TI που θα ειναι εως και 50% πιο γρηγορη απο την GTX 650 TI(συμφωνα με την nVdia δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ετσι...)

Δημοσ.

coolermaster...

επισης η HD 7770 ηταν λιγο παγιδα...σου λεω οτι ασχολουμαι με render και μου λες να παρω μια καρτα που δεν υποστηριζεται για render?

Εκτος και εαν εβρισκα 2XHD7770 στα 200€

Δηλαδη εψαχνα ολοκληρο gaming pc στα 700-750€...αλλα

παγιδα για να μας τεσταρεις ?

150 εχει με τα 2GB :-)

Απλα πιστευω οτι εαν καποιος ειχε την GTX 660 στα 100€ μεταχειρισμενη...

η την GTX 650 TI...2GB εκδοση γιατι χρειαζομαι πολλα πολυγωνα και με ενα 1 GB δεν κανεις και πολλα...

Ο μονος τροπος να επερνα AMD ειναι να ειχε κατι σαν cuda...

αλλα το καλυτερο θα ειναι να παω την GTX 750 TI που θα ειναι εως και 50% πιο γρηγορη απο την GTX 650 TI(συμφωνα με την nVdia δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ετσι...)

αφου οπως λες θελεις render  μονοδρομος η nvidia  αφοου θελεις cuda cores φιλε μου τωρα οσον αφορα τις υποθεσεις ειναι πολυ νωρις να τις κανεις γιατι μιλας τωρα για αγορα καρτας εσυ με τις τωρινες τιμες και παρολαυτα σκεφτεσαι να περιμενεις την σειρα 7 της nvidia  που ενας θεος ξερει ποτε θα βγει... που για να βγει αν το παρουμε χρονολογικα πρεπει πρωτα η amd  να βγαλει την σειρα 8χχχ για να κυκλοφορησει η nvidia την σειρα 7...

απο κει και περα σε βρικσω λιγο επιθετικο και ειρωνα...

Δημοσ.

Καθολου.,....

Σου απαντα καποιος και εσυ τον προσβαλλεις ε?Εισαι 13 χρονων και το παιζεις εξυπνος?

Ασε που εχεις ανοιξει ποσα θεματα και στα περισσοτερα γραφεις βλακειες..η συγκεντρωσου ή ωριμασε..

Δημοσ.

rendering κανεις με την 6770 που εχεις κλοκαρει 100%  και δεν εισααι ευχαριστημενος ?

γιατι δεν ποσταρες φωτο ? το πληκτρολογιο εχει και print screen και μετα ανοιγεις την ζωγραφικη των windows και κανεις επικολληση....

Σου απαντα καποιος και εσυ τον προσβαλλεις ε?Εισαι 13 χρονων και το παιζεις εξυπνος?

Ασε που εχεις ανοιξει ποσα θεματα και στα περισσοτερα γραφεις βλακειες..η συγκεντρωσου ή ωριμασε..

αστον μικρος ειναι κ θα μαθει...
δεν του την πεφτουμε αλλα μην νομιζει οτι μας παιζει κιολας για πλακα .. :)

Δημοσ.

Μηπως εσυ εισαι λιγο επιθετικος...ειλικρινα σου ζητω συγνωμη εαν σε προσβαλα αλλα καλο θα ηταν εφοσον δεν με ξερεις να μην μου μιλας με αυτον τον τροπο...

Εγω εδω ειμαι για να παρω βοηθεια οχι να με βριζετε και να με ειρωνευεστε!

Δημοσ.

Μηπως εσυ εισαι λιγο επιθετικος...ειλικρινα σου ζητω συγνωμη εαν σε προσβαλα αλλα καλο θα ηταν εφοσον δεν με ξερεις να μην μου μιλας με αυτον τον τροπο...

Εγω εδω ειμαι για να παρω βοηθεια οχι να με βριζετε και να με ειρωνευεστε!

Δεν σε εβρισε και δεν σε ειρωνευτηκε κανεις...απλα προσεξε απο εδω και περα το υφος σου και το τι θεματα ανηγεις..ειναι τοσο απλο..και εφοσον ενδιαφερεσαι τοσο πολυ για ολα αυτα(αν λες αληθεια) τοτε σου ευχομαι καλο ψαξιμο..

Δημοσ.

Φίλε οι radeon μια χαρά render κάνουν. Πώς σου ήρθε αυτό? Επειδή δεν έχουν cuda?

Aπλά γράφεις πολλά "κουλά" περι παγίδας, gtx660 με 100ε (!) συν το γεγονός οτι δεν σου φτάνει το 1g για πολύγωνα (!!)....και όπως καταλαβαίνεις, προκαλείς το κοινό αίσθημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...