ThanosA Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Σημερα εκανα update και Jb 6.1 . Εχω το εξης προβλημα . Με το poof απο Sbsettings οπως εκανα και παλαιοτερα εκρυψα πολλα apps που δεν χρησιμοποιω συχνα . Οταν βεβαια θελω να τα χρησιμοποιησω τα ψαχνω στο Spotlight . Παλαιοτερα φυσικα και δουλευε μια χαρα ,τωρα ομως δεν μου εμφανιζει τα κρυμμενα apps παραμονο οσα ειναι στο springboard . Οκ ναι μια λυση ειναι να τα βαλω ολα σε ενα φακελο σε μια σελιδα μονα τους αλλα δεν θελω να καταφυγω εκει . Καμια ιδεα ?
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Σημερα εκανα update και Jb 6.1 . Εχω το εξης προβλημα . Με το poof απο Sbsettings οπως εκανα και παλαιοτερα εκρυψα πολλα apps που δεν χρησιμοποιω συχνα . Οταν βεβαια θελω να τα χρησιμοποιησω τα ψαχνω στο Spotlight . Παλαιοτερα φυσικα και δουλευε μια χαρα ,τωρα ομως δεν μου εμφανιζει τα κρυμμενα apps παραμονο οσα ειναι στο springboard . Οκ ναι μια λυση ειναι να τα βαλω ολα σε ενα φακελο σε μια σελιδα μονα τους αλλα δεν θελω να καταφυγω εκει . Καμια ιδεα ? Το SBSettings είχε κάποια προβλήματα στην 6.1, έχεις κάνει τις αναβαθμίσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα