Vapir Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 κατέβασε κανείς twilight spirits? όταν πατάω play μου δίνει αυτό το error
Gilmaru Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Που να θες να επικοινωνήσεις και με το support, huehuehue. 1
Vapir Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Που να θες να επικοινωνήσεις και με το support, huehuehue. έβγαλαν ανακοίνωση πως σκέφτονται το ενδεχόμενο για english version απλά με τέτοια ξεραΐλα είπα να το δοκίμαζα να περάσω λίγο την ώρα μου , εδώ που τα λέμε δεν φαίνεται να ειναι κάτι πρωτότυπο
Gilmaru Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Έχει μπει το 3.5 patch στο Archeage σε περίπτωση που θες ξαναπαίξεις για λίγο. Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα.
Vapir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Έχει μπει το 3.5 patch στο Archeage σε περίπτωση που θες ξαναπαίξεις για λίγο. Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. θα το κοιτάξω , thanks
Hykman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 κατέβασε κανείς twilight spirits? όταν πατάω play μου δίνει αυτό το error σδαασφδασφδασδφ.jpg http://my.mmosite.com/7002968/blog/item/twilight_spirits_launches_on_steam_free_no_ip_block.html 1
grif0s Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Έχει μπει το 3.5 patch στο Archeage σε περίπτωση που θες ξαναπαίξεις για λίγο. Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Πριν κανα χρόνο και έπαιαζα και θυμάμαι ότι πιο pay to win πεθαίνεις.... Έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό τον τομέα ?
Vapir Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Πριν κανα χρόνο και έπαιαζα και θυμάμαι ότι πιο pay to win πεθαίνεις.... Έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό τον τομέα ? γιαυτό το παράτησα .. είχα παίξει απο open beta για μήνες , μετά το ξαναέπιασα για λίγους μήνες και αφού σιχάθηκα την ψυχή μου φαρμάροντας μήνες για να τα χάσω σε απανωτά fail σε 5 λεπτά το παράτησα for good. δεν είμαι gamer που θέλει να γίνει ντε και καλά top να να να και ξενερώνει εύκολα αν δεν φτάσει κορυφή και με mid πράγματα νιώθω ευχαρίστηση , αλλα αυτό μου φάνηκε full κοροϊδία, θέλω να υπάρχει μια επιβράβευση για τον κόπο μου. Φαντάσου οτι είχα καπαρώσει πολύ καλά spots , το farming μου πήγαινε ρολόι και έπαιζα πολύ nolifer σε φάση να ξυπνάω μέσα στη νύχτα για κατούρημα και να logάρω να μαζέψω τα κρύσταλλα για να ξαναβγούν μέχρι το πρωί που θα ξύπναγα. Ακόμα το θεωρώ φοβερό mmo αλλα το pay2win κομμάτι παρέα με το ελεεινό RNG του το σκότωσε. 1
Gilmaru Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Όχι, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό το κομμάτι, ακόμη p2w είναι, όπως πάντα. Απλά εμένα που είμαι casual δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Βέβαια με δουλειά γενικά σε ομαδική φάση και ειδικά σε ορισμένα classes που δεν είναι τόσο gear dependent μπορείς να νιώθεις χρήσιμος και να είσαι σε ένα από τα top guilds χωρίς να είσαι p2w. Απλά στο solo πάντα θα υπάρχει κάποιος p2w που δεν θα τον έχεις. p.s. Επίσης στα παλιά acounts δίνουν 4κ gs gear της επιλογής σου σε όλους, οπότε αυτό βοηθά και λιγάκι στην αρχή αν επιστρέφεις μετά από καιρό. 1
Vapir Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Όχι, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό το κομμάτι, ακόμη p2w είναι, όπως πάντα. Απλά εμένα που είμαι casual δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Βέβαια με δουλειά γενικά σε ομαδική φάση και ειδικά σε ορισμένα classes που δεν είναι τόσο gear dependent μπορείς να νιώθεις χρήσιμος και να είσαι σε ένα από τα top guilds χωρίς να είσαι p2w. Απλά στο solo πάντα θα υπάρχει κάποιος p2w που δεν θα τον έχεις. p.s. Επίσης στα παλιά acounts δίνουν 4κ gs gear της επιλογής σου σε όλους, οπότε αυτό βοηθά και λιγάκι στην αρχή αν επιστρέφεις μετά από καιρό. τότε θα το κατεβάσω, πήγα και πριν που το πρότεινες αλλα κάπως μ ήρθε κ το άφησα . Θα μπω να ρίξω μια ματιά , έτσι κ αλλιώς είμαι σε φάση ξεραΐλας
Gilmaru Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Απλά πρέπει να μπεις στη σελίδα του acount και να επιλέξεις τον χαρακτήρα που θέλεις να το πάρει κλπ. Σου δίνουν ένα gear ticket που χρησιμοποιείς για να πάρεις το gear από mirage και ένα chest που ανοίγεις κάθε μέρα για 15 μέρες και δίνει loyalty, 1 labour pot και κάτι άλλα πραγματάκια. 1
Rizas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 για να περάσει ο καιρός μέχρι να έρθει κάτι αξιόλογο τι λέτε Archeage GW2 ή TESO online?
Gilmaru Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 TESO η GW2 αν θες κάτι πιο pve oriented, Archeage μόνο αν θέλεις κάτι πιο sandbox με έμφαση στο open world pvp. Γενικά η αίσθηση μου είναι ότι θα περιμένουμε αρκετά μέχρι να έρθει κάτι πιο αξιόλογο, οπότε χρόνο έχεις δοκίμασέ τα όλα. xD Δοκίμασε και Black Desert btw, ειδικά αν είσαι και αρκετά του solo και του action combat. 1
Vapir Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ο rangora ειναι dead? όλοι στον fresh παίζουν ? ο_ο
Gilmaru Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ο rangora είναι νεκρός πολυυυ καιρό δυστυχώς. Ήδη πέρυσι τέτοια εποχή δεν είχε καλό πληθυσμό αν αληθεύουν αυτά που έχω ακούσει. Ο φετινός fresh έχει πάει καλύτερα, αυτός και o Shatigon είναι οι καλύτεροι σε πληθυσμό. Κατά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη μάλλον ο fresh θα γίνει legacy και θα ανοίξουν και τα transfers προς και από.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα