FLOOFLIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 saviola3247, on 24 Mar 2014 - 12:00 AM, said:κανενα MMOFPS F2P ??? Plenetside 2
nickmanak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Προσφατα αποφασισα να ασχοληθω με free to play MMOFPS και δοκιμασα μερικα. Θα γραψω εντυπωσεις για οσα μου αρεσαν, ως προταση για άλλους που ψαχνονται. Renegade X Απολυτα free game, δεν υπαρχει επιλογη να πληρωσεις για αγορα εξοπλισμου κλπ. Δεν ειναι καθαροαιμο fps αλλά μπορεις να κανεις τα παντα οποτε θελεις (χειριστης τανκ, ελικοπτερων, οχηματων, κανονιού κλπ) αλλά και πολλους ρόλους όπως: sniper, repairman, grenadier και πολλά ακόμα. Σε γενικες γραμμές παιζεται ομαδικά και απαιτει στρατηγική ομάδας. Filesize: 2,6GB Warface Απο γραφικα και gameplay ειναι πολυ καλό μιας και το κυκλοφορει η Crytek που βγαζει το Crysis. Είναι καθαρα military & free αν και υπαρχουν επιλογες να πληρωσεις για αναβαθμιση εξοπλισμου. Ειναι καλα στημενο και δομημενο το παιχνιδι, αλλά περιέργως, δεν εχει μεγαλο αριθμο παικτων ακομα. Filesize: 3,8GB Blacklight Retribution Ειπα να το δοκιμασω λογω φημης και δεν απογοητευτηκα. Mοντερνο, πολυ καλα γραφικα και αποδοση ingame, πολλοι σερβερ και αρκετοι παικτες. Filesize: 9,4GB Για μελλοντικη δοκιμη ΜΜΟ σχεδιάζω: Planetside 2 Star Wars The Old republic Star Trek Online Arma 2 Free 1
carrypizza Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπερα ψαχνω ενα καλο mmo rpg free επαιζα wow αλλα no money for gamecard
Hykman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 τα καλυτερα mmorpg αυτη την στιγμη ειναι τα: Rift www.riftgame.com/ Tera online en.tera.gameforge.com Neverwinter nw.perfectworld.com The lords of the ring www.lotro.com Star wars: the old republic www.swtor.com ακομα καλο αλλα μιαζει με το diablo einai to Path of Exile www.pathofexile.com σε FPS ειναι τα Planetside Warframe Warface Blacklight Retribution War Thunder Ghost Recon: Online ελπιζω να βοηθησα 3
Tsino Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 +1 για Rift... μοιάζει σε wow και είναι εξαιρετικό τόσο σε γραφικά όσο και σε gameplay...
DarkNemessis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 +1 στο Tera Αλλά τσέκαρε το Drakensang Online Παίζω 2μιση χρόνια ακόμα δν το έχω σταματήσει αλλά το κακό είναι ότι άμα θες να φτάσεις ψηλά θα πρέπει να τα σκάσεις.. Σε αναγκάζει το παιχνίδι εν μέρη.. Αλλιώς πρέπει να λιώσεις στο farm
Hykman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ καλο και βγαινει σε λιγες μερες θα ειναι και το archeage .... 1
Τσουκνίδας Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Προτάσεις για fp/open world/rpg games Καλησπέρα. Όντας απών για πολύ καιρό εκτός άλλων αμελησα και το gaming. Καμία πρόταση για να ξαναρχίσω από κάπου; (καινούργια αν γίνεται )
nikolaos91 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 απο τα καλητερα f2p ειναι το warframe δεν σε αναγκαζει να βαλεις χρηματα και ολα μπορεις να τα βγαλεις κανοντας φαρμ
Georgegadjet13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Online gameΚαλησπέρα. Αυτό το διάστημα αναζητώ ένα αξιόλογο online παιχνίδι στρατηγικής το οποίο φυσικά θα σου δίνει τη δυνατότητα να το κατεβάσεις δωρεάν.Εχετε να προτείνετε κάτι με εξαίρεση το lol?
Georgegadjet13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Η αληθεια ειναι πως κατι συγκεκριμενο δεν εχω στο νου μου. Το λολ το επαιζα παλιοτερα, αλλα πλεον δεν με ελκυει.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να υπαρχει μεγαλος αριθμος παικτων που θα ασχολειται με το game, διοτι ετσι αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον.Προσφατα ξεκινησα drakensang και μπορω να πω οτι μου φανηκε συμπαθητικο. Το συγκεκριμενο που μου εστειλες τι ακριβως ειναι?
galanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Η αληθεια ειναι πως κατι συγκεκριμενο δεν εχω στο νου μου. Το λολ το επαιζα παλιοτερα, αλλα πλεον δεν με ελκυει.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να υπαρχει μεγαλος αριθμος παικτων που θα ασχολειται με το game, διοτι ετσι αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον.Προσφατα ξεκινησα drakensang και μπορω να πω οτι μου φανηκε συμπαθητικο. Το συγκεκριμενο που μου εστειλες τι ακριβως ειναι? moba με engine 4 free. ***
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα