Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Προσφατα αποφασισα να ασχοληθω με free to play MMOFPS και δοκιμασα μερικα. Θα γραψω εντυπωσεις για οσα μου αρεσαν, ως προταση για άλλους που ψαχνονται.

Renegade X

Απολυτα free game, δεν υπαρχει επιλογη να πληρωσεις για αγορα εξοπλισμου κλπ. Δεν ειναι καθαροαιμο fps αλλά μπορεις να κανεις τα παντα οποτε θελεις (χειριστης τανκ, ελικοπτερων, οχηματων, κανονιού κλπ) αλλά και πολλους ρόλους όπως: sniper, repairman, grenadier και πολλά ακόμα. Σε γενικες γραμμές παιζεται ομαδικά και απαιτει στρατηγική ομάδας.

Filesize: 2,6GB

Warface

Απο γραφικα και gameplay ειναι πολυ καλό μιας και το κυκλοφορει η Crytek που βγαζει το Crysis. Είναι καθαρα military & free αν και υπαρχουν επιλογες να πληρωσεις για αναβαθμιση εξοπλισμου.

Ειναι καλα στημενο και δομημενο το παιχνιδι, αλλά περιέργως, δεν εχει μεγαλο αριθμο παικτων ακομα.

Filesize: 3,8GB

Blacklight Retribution

Ειπα να το δοκιμασω λογω φημης και δεν απογοητευτηκα. Mοντερνο, πολυ καλα γραφικα και αποδοση ingame, πολλοι σερβερ και αρκετοι παικτες.

Filesize: 9,4GB

Για μελλοντικη δοκιμη ΜΜΟ σχεδιάζω:

Planetside 2

Star Wars The Old republic

Star Trek Online

Arma 2 Free

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

τα καλυτερα mmorpg αυτη την στιγμη ειναι τα:

Rift                                    www.riftgame.com/

Tera online                          en.tera.gameforge.com

Neverwinter                         nw.perfectworld.com

The lords of the ring         www.lotro.com

Star wars: the old republic   www.swtor.com

ακομα καλο αλλα μιαζει με το diablo einai to 

Path of Exile                      www.pathofexile.com

σε FPS ειναι τα

Planetside

Warframe

Warface

Blacklight Retribution 

War Thunder

Ghost Recon: Online

ελπιζω να βοηθησα :)

• Like 3
Δημοσ.

+1 στο Tera

Αλλά τσέκαρε το Drakensang Online

Παίζω 2μιση χρόνια ακόμα δν το έχω σταματήσει αλλά το κακό είναι ότι άμα θες να φτάσεις ψηλά θα πρέπει να τα σκάσεις.. Σε αναγκάζει το παιχνίδι εν μέρη.. Αλλιώς πρέπει να λιώσεις στο farm

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προτάσεις για fp/open world/rpg games

Καλησπέρα. Όντας απών για πολύ καιρό εκτός άλλων αμελησα και το gaming. Καμία πρόταση για να ξαναρχίσω από κάπου; (καινούργια αν γίνεται )

• 2 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

απο τα καλητερα f2p ειναι το warframe δεν σε αναγκαζει να βαλεις χρηματα και ολα μπορεις να τα βγαλεις κανοντας φαρμ

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Online game

Καλησπέρα.

Αυτό το διάστημα αναζητώ ένα αξιόλογο online παιχνίδι στρατηγικής το οποίο φυσικά θα σου δίνει τη δυνατότητα να το κατεβάσεις δωρεάν.Εχετε να προτείνετε κάτι με εξαίρεση το lol?

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως κατι συγκεκριμενο δεν εχω στο νου μου.

Το λολ το επαιζα παλιοτερα, αλλα πλεον δεν με ελκυει.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να υπαρχει μεγαλος αριθμος παικτων που θα ασχολειται με το game, διοτι ετσι αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον.Προσφατα ξεκινησα drakensang και μπορω να πω οτι μου φανηκε συμπαθητικο.

Το συγκεκριμενο που μου εστειλες τι ακριβως ειναι?

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως κατι συγκεκριμενο δεν εχω στο νου μου.

Το λολ το επαιζα παλιοτερα, αλλα πλεον δεν με ελκυει.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να υπαρχει μεγαλος αριθμος παικτων που θα ασχολειται με το game, διοτι ετσι αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον.Προσφατα ξεκινησα drakensang και μπορω να πω οτι μου φανηκε συμπαθητικο.

Το συγκεκριμενο που μου εστειλες τι ακριβως ειναι?

moba με engine 4 free. ***

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...