nicoc89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 το aion το έπαιζα όταν είχε βγει απο day1 για λίγο αλλα είχα επιστρέψει τότε στο wow που έπαιζαν κάποιοι φίλοιμετά που έγινε free δοκίμασα τον Αμερικάνικο server και το lag δεν παλευόταν εσείς πως παίζεται ? δεν έχετε lag?
ksideras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου προτινεται fre online game τυπου l2 wow γιατι εχω καιρο να ασχοληθω και δεν ξερω τι παιζει ευχαρηστω για τον χρονο σας
aliakas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μα είναι γραμμένα από πάνω τι άλλο να σου πούμε
LASERPEWPEW Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τσεκαρε το Path of Exile. Ειναι online, free to play και πολυ καλο +1 αν σου άρεσε το diablo2 και σε απογοήτευσε to d3, τότε ρίξε μια ματιά στο PoE.
GiannisWalker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα τις γνώμες σας για κανένα παιχνίδι όπως guild wars 2 /aion και κτλ . Εδώ και μερικές μέρες σταμάτησα το lol και θέλω να ασχοληθώ με κάποιο άλλο παιχνίδι τον ελεύθερο μου χρόνο, γνωστοί μου, μου ανέφεραν το guild wars /aion ,χωρίς φυσικά να έχω κάποια προσωπική εμπειρία σε κάποιο απο τα δυο αυτά παιχνίδια. Αν υπάρχει και κάποιο άλλο αξιόλογο σαν αυτά ή σαν το λολ ενημερώστε !Το μόνο πράγμα που είναι απαραίτητο είναι να είναι δωρεάν. Ευχαριστώ !
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 μπες στο steam και δες εχει ενα σωρο free games!!
GiannisWalker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 σαν αυτά που ανέφερα πιο πάνω ? Ποια είναι η γνώμη σου ?
WizNick Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Παιξε Aion που σε σχεση με αλλα free2play δεν εχει πολυ pay2win..
StormGr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 To guild wars 2 δεν ειναι F2P αλλα ειναι B2P δηλαδη πληρωνεις καποια χρηματα να το αγορασεις στην αρχη. (εκτος και αν αλλαξε κατι, εχω πολυ καιριο να ασχοληθω με το παιχνιδι) Παιξε Aion στους αμερικανικους σερβερ ομως που οντως ειναι εντελως F2P, στους ευρωπαικους το εχει αλλη εταιρια που για να παιξεις οπως στους αμερικανικους πληρωνεις καποια λεφτα καθε μηνα, αλλιως εχεις πολλους περιορισμους.
GiannisWalker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 αξίζει το αιον ? Ουσιαστικά τι παίζει ? Πολύ lineage βλέπω
BugsGounelas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 1.NFS World 2.Team Fortress 2 3.Tactical Intervention Α και το Adventure Quest Worlds
mikelamar Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 <p>Η Dota 2 btw δεν είναι ΜΜΟ.</p> Τι ειναι; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα