8anos94 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 το τερα ειναι πολυ καλο,με φοβερο pvp,parties,δεν ειναι τοσο παιδικο οσο το guild wars. και εγω τερα θα σου πω αλλα επιδη ειναι free αλλα σοβαρα το guild wars 2 παιδικο?
Tmark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Το ακούσαμε κι αυτό. Guild wars 2 παιδικό. xaxaxa
DeViAnT_Puppet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοφιλέστερα μάλλον είναι το Aion και Tera αυτόν τον καιρό, πάνω σε αυτό που θες. Αν θες κάτι πιο old school τότε LOTRO, Allods και Everquest 2
aliakas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 για εντελώς free Tera αλλά το σύστημα μάχης δεν είναι ακριβώς όπως του wow έχει στόχο και ο healer θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί επίσης είναι ασιατικού στιλ game (greed fest) εμένα μου αρέσει περισσότερο το The secret world που είναι κιαυτο χωρίς συνδρομή αλλά πρέπει να αγοράσεται το game (όπως το GW2) σε αυτό το σύστημα μάχης είναι όπως του wow target-hit και γενικά είναι πιο friendly απο το Tera
PsyGreg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 τι εννοείς λιγότερο Friendly? δεν είναι κλασσικό mmo σαν το Lineage?
Luciddream Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εγω αν και δεν με τρελενει το TERA (εκτως απο την τιμή του), αλλα μου αρεσει να το παιζω σαν κατι το διαφορετικο, μπορω να σου πω οτι το combat system του το λατρεύω. μετα απο πολυ λιωσιμο σε star wars the old republic οπου οτι εκανες ηταν πολυ στανταρ τα skills και οι κινησεις, οπου μετα απο ενα σημειο τα εκανες με κλειστα ματια, το τερα σε εχει λιγο στην τσιτα, ειναι λιγο πιο action. τελικα καταλαβα οτι προτιμω να προσαρμοζεται ο παιχτης στο στυλ του παιχνιδιου παρα το παιχνιδι στον παιχτη..
myst77 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 με ενδιαφέρει κυρίως το party play και τα dungeons, ακόμα και σε end game κυνηγόντας κάποιο reward (καλό όπλο, armor κτλ)
PsyGreg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 απ' ότι διαβάζω και από τις αναφορές των παιδιών αλλά και στον γούγλη, το Tera είναι όμοιο με το Lineage άρα αυτό (θα το ξεκινήσω κι εγώ)
myst77 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 το aion σε dungeon είναι με ρόλους tank/healer/dps ;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Το ακούσαμε κι αυτό. Guild wars 2 παιδικό. xaxaxa Γνωμη μου,problem? Παντως εχει στο end game πολυ πραμα το τερα .
Nihilist Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Είπα να ξαναρχίσω το gaming και επειδή έχω μείνει λίγο πίσω θα θελα να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια (κυρίως free to play, αλλά και paid αν αξίζουν όχι όμως pay to win mmorpg). Μέχρι στιγμής έχω εγκατεστημένο amnesia, lol, smite, dota 2, Tera, HoN, Runes of Magic, Prototype. Πιο πολύ ενδιαφέρομαι για online free παιχνίδια. Ακούω ιδέες. Windows XP έχω.
BiZi Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 το AION ειναι free-to-play απο το καλοκαρι. Δε μπορω να σου πω παρα πολλα για το παιχνιδι (τι νεα υπαρχουν και τι εχει αλλαξει απο τοτε) γιατι εχω να παιξω καιρο αλλα μπορω να σου πω οτι ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερων παιχνιδι... επισης θα σου προτεινα και το Star Wars:The Old Republic παλι free-to-play mmorpg (απο το φεβρουαριο νομιζω)... γι'αυτο δεν εχω σχηματισει καμια αποψη γιατι το laptop μου δεν.....αλλα απο οτι εχω δει (απο review και gameplay videos αξιζει)....τωρα απο pc gaming για πολυ καψιμο αξιζουν τα παρακατω:Grand strategy: Hearts Of Iron III (και γενικα παιχνιδια grand strategy της Paradox)simulation: SImCity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα