Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσεκαρε το Path of Exile. Ειναι online, free to play και πολυ καλο ;)

+1 αν σου άρεσε το diablo2 και σε απογοήτευσε to d3, τότε ρίξε μια ματιά στο PoE.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τις γνώμες σας για κανένα παιχνίδι όπως guild wars 2 /aion και κτλ . Εδώ και μερικές μέρες σταμάτησα το lol και θέλω να ασχοληθώ με κάποιο άλλο παιχνίδι τον ελεύθερο μου χρόνο, γνωστοί μου, μου ανέφεραν το guild wars /aion ,χωρίς φυσικά να έχω κάποια προσωπική εμπειρία σε κάποιο απο τα δυο αυτά παιχνίδια. Αν υπάρχει και κάποιο άλλο αξιόλογο σαν αυτά ή σαν το λολ ενημερώστε !Το μόνο πράγμα που είναι απαραίτητο είναι να είναι δωρεάν. Ευχαριστώ !

Δημοσ.

To guild wars 2 δεν ειναι F2P αλλα ειναι B2P δηλαδη πληρωνεις καποια χρηματα να το αγορασεις στην αρχη. (εκτος και αν αλλαξε κατι, εχω πολυ καιριο να ασχοληθω με το παιχνιδι)

Παιξε Aion στους αμερικανικους σερβερ ομως που οντως ειναι εντελως F2P, στους ευρωπαικους το εχει αλλη εταιρια που για να παιξεις οπως στους αμερικανικους πληρωνεις καποια λεφτα καθε μηνα, αλλιως εχεις πολλους περιορισμους.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Προσφατα αποφασισα να ασχοληθω με free to play MMOFPS και δοκιμασα μερικα. Θα γραψω εντυπωσεις για οσα μου αρεσαν, ως προταση για άλλους που ψαχνονται.

Renegade X

Απολυτα free game, δεν υπαρχει επιλογη να πληρωσεις για αγορα εξοπλισμου κλπ. Δεν ειναι καθαροαιμο fps αλλά μπορεις να κανεις τα παντα οποτε θελεις (χειριστης τανκ, ελικοπτερων, οχηματων, κανονιού κλπ) αλλά και πολλους ρόλους όπως: sniper, repairman, grenadier και πολλά ακόμα. Σε γενικες γραμμές παιζεται ομαδικά και απαιτει στρατηγική ομάδας.

Filesize: 2,6GB

Warface

Απο γραφικα και gameplay ειναι πολυ καλό μιας και το κυκλοφορει η Crytek που βγαζει το Crysis. Είναι καθαρα military & free αν και υπαρχουν επιλογες να πληρωσεις για αναβαθμιση εξοπλισμου.

Ειναι καλα στημενο και δομημενο το παιχνιδι, αλλά περιέργως, δεν εχει μεγαλο αριθμο παικτων ακομα.

Filesize: 3,8GB

Blacklight Retribution

Ειπα να το δοκιμασω λογω φημης και δεν απογοητευτηκα. Mοντερνο, πολυ καλα γραφικα και αποδοση ingame, πολλοι σερβερ και αρκετοι παικτες.

Filesize: 9,4GB

Για μελλοντικη δοκιμη ΜΜΟ σχεδιάζω:

Planetside 2

Star Wars The Old republic

Star Trek Online

Arma 2 Free

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

τα καλυτερα mmorpg αυτη την στιγμη ειναι τα:

Rift                                    www.riftgame.com/

Tera online                          en.tera.gameforge.com

Neverwinter                         nw.perfectworld.com

The lords of the ring         www.lotro.com

Star wars: the old republic   www.swtor.com

ακομα καλο αλλα μιαζει με το diablo einai to 

Path of Exile                      www.pathofexile.com

σε FPS ειναι τα

Planetside

Warframe

Warface

Blacklight Retribution 

War Thunder

Ghost Recon: Online

ελπιζω να βοηθησα :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...