koslibpro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα και παλι, εχω ενα laptop με fedora 17 και Win 8. Θελω να κανω ενα clean install το Fedora 18. βαζω το δισκακι του μεσα και κανω επανεκκινηση,φορτωνει το σημα του Fedora αρχικα και επειτα κολαει εκει.το εχω αφησει θεωρω αρκετη ωρα σε αυτη την οθονη οποτε νομιζω πως δεν παει παρακατω με τιποτα.. τι μπορει να φταιει? μήπως ειναι corrupted αυτο που κατεβασα και να το ξανακατεβασω και να το ξανακαψω?θα βοηθισει αυτο? ιδεες γενικα? ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 το md5sum του iso το κοίταξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 το md5sum του iso το κοίταξες? σκεφτηκα να το κανω,αλλα δεν βρηκα πουθενα στο site του fedora το md5sum του iso.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Είναι για το 17, αλλά θα ισχύουν λογικά τα ίδια http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=280394 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 ειναι οκ το αρχειο.αρα τι αλλο μπορει να φταει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 εκαψα και καινουριο iso σε καινουριο δισκακι μηπως και βελτιωθει η κατασταση.ακριβως τα ιδια παλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Big Ze Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Troubleshooting -> Start Fedora 18 in basic graphics mode. το δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Troubleshooting -> Start Fedora 18 in basic graphics mode. το δοκίμασες? τωρα το δοκιμασα και μπηκε. αλλα το προβλημα που προκυπτει τωρα ειναι οτι ο anaconda ενω τον σκληρο δισκο μου τον εχω κοψει σε δυο partitions μου εχει ως επιλογη μονο το automatic partitioning στο οποιο εμφανιζει μονο εναν δισκο,με την συνολικη χωρητικοτητα του δισκου μου..δηλαδη θα κανει φορματ και τα windows αποσο καταλαβαινω..φυσικα δεν συνεχιζω αν ειναι ετσι..μπορει καποιος να με βοηθισει..?? update:συμφωνα με εδω,αν κανω format στο partition που εχω τωρα το fedora 17 κι επιλεξω τον δισκο μου στον anaconda,τοτε αυτος θα κανει install το fedora 18 στον free space,δηλαδη σε αυτον που δημιουργηθηκε σβηνοντας το fedora 17.κανω λαθος ή δεν καταλαβα κατι σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα