Προς το περιεχόμενο

****PEER 2 PEER**** part 2 !!!!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=353769&postdays=0&postorder=asc&start=30

EDW EINAI TO POST APO TA PERSINA MAS GENE8LIA

SHMERA EINAI TA DEUTERA MAS.

PRIN ARXISW TO MPLA MPLA ENA MEGALO THANX SE OLO TO TEAM TWN OPS ALLA KAI TWN HARDWARE ADMIN POU EBALAN ALLOI TO XERI TOUS KAI ALLOI TO PODI TOUS GIA NA EXOUME AUTO TO HUBAKI.

shmera exoume ta gene8lia dokimwn kai me8aurio ta peishma. shmera ena neo rekor users htan to dwraki.

915 users kai panw apo 38TB share syntoma tous 1000.......

euxaristw olous sas gia to share k thn ypomonh.

Pame mazi na ktisoume thn kalyterh Ellhnikh share koinothta.

sygkinh8hka...... ante kai tou Xronou!

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Xronia mas polla......

Ante kai stous 1000 xristes....kai se ena akoma megalytero share.....

Thanks Angele....kathws kai osous voithane.....kai fysika olous tous xristes....:D:D:D:D

Δημοσ.

Όπως φυσαααει έξω ο Βοριάαααςςς....έτσι και συ στο Hub να τριγυρνάς......

Με κομματιάζεις και με τυρρανάς...το download όταν αρχινάς.....

Μπράβο Angele :)

Δημοσ.

telnet, γιατί να είναι παράνομο; :)

Το DC++, όπως και το Kazaa, το Emule, κλπ, δεν είναι παράνομα. :)

Το τί κάνει ο καθένας μας εκεί, είναι με δική μας ευθύνη και αν παρανομούμε, δεν φέρει ευθύνη το forum. :)

Αν κάποιος σου πουλήσει ένα μαχαίρι, δεν σημαίνει πως είναι παράνομο επειδή μπορεί και να σκοτώσεις με αυτό. ;)

Καλλίτερα όμως να μην επεκταθούμε εδώ γι αυτό το θέμα. :)

Για τέτοιες ερωτήσεις, καλλίτερα να προτιμάς το 'Insomnia Site - Forum' αν και έχουν συζητηθεί τα ίδια και τα ίδια, πάααααααρα πολλές φορές κι έχουν δωθεί σαφείς και εμπεριστατωμένες απαντήσεις από τους αρμόδιους των νομικών θεμάτων του Insomnia.gr. :)

Δημοσ.

8a sou e3hghsw en oligois giati to HUB einai nomimo. Giati einai ena chat tool me dynatotha sharing prospwikwn sou arxeiwn. H bash tou eiani to chat kati san to IRC. einai peer2peer software pragma pou shmainei oti esy ti kaneis me auto to programma ferei k tis eu8ynes tou. To HUB omws den exie na kanei me auto.

To DC++ software isws argotera emplakei san to kazaa. Mexri tote elate na chataroume.

Δημοσ.

Μεχρι τοτε "chatarete" γιατι χανομαστε :P

Moνο μια παρατηρηση εχω να κανω ΠΟΛΥ netlimiter εχει πεσει και ωρες ωρες νομιζω οτι εχω PSTN :(

Δημοσ.

freelove, ligo dyskolo me tin vivodi na allakseis ip....apo oso kserw apo filous den exoun allaksei ip pote paroti plirwnoun gia dynamic kai oxi gia static. Isws an kaneis ena thl stin vivodi na mporoun na stin allaksoun.

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να μπω...Σε όσα ηθβσ έχω βάλει στα αγαπημένα μπαίνω όχι όμως στου ¨Αγγελου, επίσης δεν μπορώ να κατεβάσω τα hubs.Μου βγάζει (όπως και στου Άγγελου) *** Σύνδεση στο... angelos0dc.no-ip.info...

*** Σύνδεση εκτός χρόνου

Τι συμβαίνει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...