nousername Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Erwthsoula.... Me to Alcatel speedtouch 510i kai exontas dynamic ip pws mporw na to rythmisw oste na min exw mono yellow status sto bittorent??? Ennow pws tha kanw to port forwarding
angelos0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 an kai to topic einai ka8ara gia to dc++ stous odhgous tou http://angelos0.no-ip.info 8a deis odhgies gia port forwarding. An tous diabaseis isws 3ereis pws na kaneis oti exeis na kaneis gia ta.....pws ta lene? bittorent? (onoma k auto!) DC++ rules
sotris99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 bittorent? Ναι λες και δεν τα ξέρεις άγγελε! Εγώ με το rollback incocystency δεν μπορώ να κάνω τίποτα?
angelos0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 pragmatika den to 3erw..mai fora prospa8hsa k to parathsa me to rillback: bgaineis apo to dc++ afou exeis katebasei ena mikro programmataki pou legete cut off.To anoigeis (to misoteleiwmeno file), kobeis kamposa bytes , to kleineis, anoigies to dc++ kai an to 3anabgalei epanalmbaneis thn diadikasia good luck (den pianei panta)
sotris99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 bgaineis apo to dc++ afou exeis katebasei ena mikro programmataki pou legete cut off. Να μας έλεγες και το λινκ... Ο γούγλης δεν με βοήθησε αυτή την φορά...
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 bittorent? Ναι λες και δεν τα ξέρεις άγγελε! Εγώ με το rollback incocystency δεν μπορώ να κάνω τίποτα? Από όσο έχω παρατηρήσει, αυτό μου το βγάζει όταν πάει να κατεβάσει ένα αρχείο που έχει ίδιο filename με κάποιο που υπάρχει ήδη στον φάκελο με τα downloaded files... :roll:
sotris99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ αυτό το έλυσα Χριστίνα βάζοντας: διαφορετικό Default Download Directory και διαφορετικό Unfinished downloads directory (empty=download directy to target). Έτσι κάθε αρχείο παίρνει μοναδικό όνομα... Σε μένα έγινε αυτό... Κατέβαζα ένα μεγάλο αρχείο βίντεο και έγινε διακύμανση τάσεως και όταν ξεκινάει το download Μου βγάζει rollback_incosistency...Και ότι το αρχείο που κατεβάζω δεν είναι το ίδιο με αυτό που έχω κατεβάσει... μόνο από τον συγκεκριμένο χρήστη κατέβαζα...
angelos0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 nai sotris99 se tetoies periptwseis geinete synh8ws. Oso gia to programma den 3erw oute egw site. Sto hub mesa to brhka
nousername Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 To topic ferei ton titlo "PEER 2 PEER" Einai loipon logiko na postarw gia to torrent. Se eyxaristw pantos gia tin voitheia
sotris99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 nai sotris99 se tetoies periptwseis geinete synh8ws.Oso gia to programma den 3erw oute egw site. Sto hub mesa to brhka Και δεν το λες! Έφυγα... :wink: 8)
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ αυτό το έλυσα Χριστίνα βάζοντας:διαφορετικό Default Download Directory και διαφορετικό Unfinished downloads directory (empty=download directy to target). Έτσι κάθε αρχείο παίρνει μοναδικό όνομα... Σε μένα έγινε αυτό... Κατέβαζα ένα μεγάλο αρχείο βίντεο και έγινε διακύμανση τάσεως και όταν ξεκινάει το download Μου βγάζει rollback_incosistency...Και ότι το αρχείο που κατεβάζω δεν είναι το ίδιο με αυτό που έχω κατεβάσει... μόνο από τον συγκεκριμένο χρήστη κατέβαζα... Ναι' date=' είδα πως σου συνέβη. Κι εγώ, διαφορετικό φάκελο έχω για τα temp files. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν το τελικό αρχείο έχει ίδιο όνομα με κάποιο υπάρχων mp3. Έτσι έχω καταλάβει. Μπορεί να κάνω λάθος... To topic ferei ton titlo "PEER 2 PEER" Einai loipon logiko na postarw gia to torrent. Se eyxaristw pantos gia tin voitheia Πράγματι... Νομίζω πως θα ήταν καλλίτερο να αλλάξει ο τίτλος του topic... :roll:
KeLeMaN Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 angelos0dc.no-ip.info aυτο δεν ειναι το adress ρε παιδια? Το εβαλα και λεει συνεχεια connection timed out!!!! Μπορει να βοηθησει κανεις?
sokonik_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 παιδια μπορειτε να με βοηθησετα να γινω active sto dc? : λοιπον παταω την εντολη ipconfig και μου βγαζει τις 3 ip ->1η 10.0.0.1 2η 255.255.255.0 3η 10.0.0.138 παω στο μενου του speedtouch 530 και στο napt>new entry και βαζω στο iside ip to 10.0.0.1 και iside ports kai outside βαζω το 1412. κανω κατι λαθος μεχρι εδω? οποτε παω στο dc settings παταω active βαζω την ip μου απο το http://www.whatismyip.com/ και το port 1412 αλλα δεν γινεται τιποτα στο dc με βλεπω active (φευγει ο τοιχος απο το nick) αλλα οταν κανω search δεν μου βγαζει αποτελεσμα. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΦΤΑΙΕΙ???
Cristina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 angelos0dc.no-ip.info aυτο δεν ειναι το adress ρε παιδια? Το εβαλα και λεει συνεχεια connection timed out!!!! Μπορει να βοηθησει κανεις? angelos0dc.no-ip.info:1411 sokonik_' date=' ρίξε μια ματιά στο s i t e του hub. Στα δεξιά, έχει κάτι σχετικά links.
angelos0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 sokonik_ sou apanthsa k sto allo forum pou ekanes to idio post. thanx cristi for the tech support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.