Προς το περιεχόμενο

****PEER 2 PEER**** part 2 !!!!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PS pros olous tous filous. synexh ddos attacks alla kai alles kakotyxies (opws oti kobonte kapoies optikes ines kai alla kaka) sas afhnoun ape3w panta gia liges to poly wres.

mia 8ermh afilokerdws omada doulebei sklhra gia na ta antimetwpisoume. tautoxrona me kapoies dokimes pou 8a mas epitrepsoun na eiamiste 8wrakismenoi kai geroi ton xeimwna pou mas erxete wste to hub na anebei poly ma poly pshla.

euxaristoume gia thn katanohsh sas ;)

Μπράβο στα παιδιά! Να κανονίσουμε να τα κεράσουμε τίποτα :) Τι λες και συ, ρε Άγγελε; :P :P :P

Keep up the good work

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

geia sas

prospa8ontas na sinde8o sto hub perno to error

[11:56] *** Connecting to angelos0dc.no-ip.info:1411...

[11:56] *** Connection refused by target machine

agnoo kati ?

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Eίμαι καινούριος στο dc++. Μόλις έβαλα adsl 384. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο για αρχή. Για πληροφορίες στο http://angelos0.no-ip.info θα πάω?

Πρώτα από όλα φορτώνεις ένα αρχείο από ένα χρήστη ή είναι σαν το kazaa που το παίρνεις από πολλούς. Resume υπαρχει? Υπάρχει καμιά σειρά προτεραιότητας? π.χ στο emule πρέπει να ανεβάζεις πολύ ώστε να ανέβεις στη σειρά προτεραιότητας. Έχω πολύ πράμα να μοιράσω πάντως. Άλλα hubs που βρίσκω? Sorry σας έπριξα αλλά είμαι άσχετος.

Δημοσ.

Λοιπον

1ον οχι δεν φορτωνεις αρχειο ειναι περιπου οπως το kazaa

2ον υπαρχει

3oν οχι

4ον Υπαρχει μια επιλογη πανω αριστερα που λεει Public Hubs

:D

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως θα ρυθμίσω το router. Δε βρήκα οδηγό για alcatel speedtouch 530. Στο zone alarm pro έκανα allow incoming και outgoing tcp, udp 1412

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν κατεβαζω ενα αρχειο απο το dc++ και ειναι ας πουμε σε μορφη .zip (ή οτι αλλο) στον φακελο αποθεκευσης ειναι σε μή εκτελεσιμη μορφη και δεν ανοιγει.Πρεπει να το μετονομασω σε αρχειο με καταληξη .zip για να το δω.Τι μπορει να φταιει ???? Ευχαριστω. :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...