Προς το περιεχόμενο

****PEER 2 PEER**** part 2 !!!!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ego den mporo na kano search pote den mou vriskei kati oti kai na valo

kalhsou mera kai kalwshr8es ston kosmo tou dc++.

Sou eipan se kapoio allo post na diabaseis ena site!

mesa se auto to site exei ena faq kai ekei exei auto:

http://angelos0.no-ip.info/faq.php#passive

diabaseto akolou8a tis odhgies kai den 3ereis pws na setareis to router meta apo auta afou mporeis kai mpaineis sto hub bres mas ekei online na se boh8hsoume epitopou. rwta prwta sto main k an den breis boh8eia, yparxoun kai ta pms. ;)

good luck

Δημοσ.

mpainw apo etsitiko lan peripou 200 pc, nomizw exoume mis8wmenh grammh, oi taxythtes pou katebazw apo to pc me getright px einai apo 2 mexri kai 6.5-7 k/sec. posa slots prepei na exw anoixta?

Δημοσ.

mpainw apo etairiko lan peripou 200 pc [sth douleia mou], nomizw exoume mis8wmenh grammh, oi taxythtes pou katebazw apo to pc me getright px einai apo 2 mexri kai 6.5-7 k/sec. posa slots prepei na exw anoixta?

Δημοσ.

1. Welcome onboard

sta post sou genika mporeis na kaneis edit (anti na 3anagrafeis me dior8wseis ;) )

apla psa3e to analogo koumpaki

2. h mis8wmenh grammh den fenete na einai toso grhgorh h toul kai oi 200 thn xrhsimopoioun kala. Etsi bale 2 uplaod slots kai tsekare tis taxythtes pou deineis. An autes 3epernan ta 7-8 h ka8e mia dokimase na anoi3eis kialla ;)

Δημοσ.

paidia tha ithela na koitaksoume kapoio provlima pou dimiourgeitai me diaforous "ponirous", oi opoioi stis perissoteres periptoseis to kanoun logo tis dialup kai to katanoo.

Milao gia programmata tupou Net Limiter, ta opoia distixos exoun antiktupo stin poiotita tou hub kai stin upiresia pou prosferei.

Opos anefera einai gnosto kolpo gia tous dialup-ades oi opoioi anagazontai xoris na mporoun na kanoun kai allios. Prosopika, an den do DSL sta xaraktiristika den mpaino kan ston kopo na katevaso.

Otan omos vlepo DSL-ades na exoun px. 5 ports elefthera apo sinolo 6, kai na katevazo me 0.5kb.. e kapou ksenerono.. Diladi pali kala pou to Net limiter den epitrepei xamilotoro upload apo 1kb allios me 0 tha imouna..

Yparxei kapoios tropos na to elegksoume afto? Diladi apti mia legame oti den kanoume share epeidi exoume 56aria, kai tora pou giname politismenoi exoume pali afti ti zamamfou simperifora?

Diladi oi upoloipoi evropaioi einai oi vlakes kai emeis oi mages???

Δημοσ.

Dystyxws auth einai h paideia tou ka8e "dystyxh" Ellhna xrhsth.

Emeis pernoume mi seira metrwn alla den einai panta 100% swsth. ara oute na bannaroume a8wo kosmo 8eloume oute to limiter na mas katastrepsie thn prospa8eia.

Opoios bre8ei pantws 8a faei trello ban me symfwnia kyriwn apo ola ta ellhnika hubs.

Epishs eseis me ta limiters balte kala sto myalo sas oti den einai tipota ena koumpaki kai kleinei to hub...kai etsi 8a kleisoun kai alla ellhnika kai meta ante na 3anamazeuteite pou8ena...giati prepei na ma8ete na ektimate to dwrean pou sas deinete opws epishs kai thn ennoia tou share...alliws osoi exoume ta kone mas pame k allou!

auto afora tous malakes me ta limiters pou ta ry8mizoun se bytes (dhaldh pou den exoun anagkh h problhma bandwidth)an esy pou to diabazeis anarwtiese an anhkeis h oxi.... tote anhkeis ;)

filika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...