Προς το περιεχόμενο

****PEER 2 PEER**** part 2 !!!!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για αυτό που σχολίασα στο άλλο thread' date=' για το καλύτερο p2p, μου είπες angele να το μεταφέρω εδώ. Σημειώνω πως για 'μένα δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά το αναφέρω:

είμαι με 56άρα (βλ. pstn :D ) , κάνω το share και έχω ανοικτά τα slots που πρέπει και όταν μπαίνω passive κάνω search, βρίσκω αυτό που θέλω, το κατεβάζω και είμαι κυριλλε. Αν όμως μπω ως active (κάθε φορά διορθώνω την IP στα settings για ευνόητους λόγους), κανένα μα κανένα search δεν μου επιστρέφει results.

Απλα το θέμα με παραξένεψε λίγο, γιατί με active μάλλον περισσότερα results θα έπρεπε να μου γυρνάει, οπότε κάτι χάνω...[/quote']

Ontos alithvei ayto!KAi emena mono an rithmiso os passive tin ip mou vriskei apotelesmata!Me active den vriskei,akoma kai an patiso get file list apo kapoio member katevazi me 0 b/s.

Δημοσ.

Λοιπόοοοοον... Βρήκα στο site την περιγραφή, για τις ρυθμίσεις σε 4 γνωστα firewalls. Για να είμαστε σίγουροι όμως, για το firewall των Windows, ποια services πρέπει να είναι ανοιχτά (απο τα properties της σύνδεσης εννοω)? Ονομάστική αναφορα, nothing more...

Δημοσ.

Δεν θέλω να παραδεχτώ πως δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα πρωτόκολλα δικτύων και τα συναφή, αλλά αυτό που λες το διάβασα στο How-to, και έτσι προέκυψε η απορία που μόλις εξέφρασα.

Το firewall των XP έχει διαθέσιμα (και κλειστά) τα εξής:

- FTP Server

- IMAP3

- IMAP4

- SMTP

- msmsgs 10645 UDP

- msmsgs 15340 UDP

- POP3

- Remote Desktop

- HTTPS

- Telnet Server

- HTTP

Ποια πρέπει να είναι ενεργά για active connection? :oops:

Δημοσ.

Λοιπόν, μόλις το κατάφερα! Είμαι active και για πρώτη φορά παίρνω αποτελέσματα απο search. Κι επειδή ακόμα δεν το θεωρώ αρκετά προφανές (παρόλο που εσύ σωστα τα λές angele), αυτο που έκανα ήταν:

να δημιουργήσω δύο νέες Services με το Add... στο κάτω μέρος της καρτέλας. Και οι δύο με παραμέτρους localhost, 1412, 1412. Η πρώτη με επιλογή TCP και η άλλη UDP. Με αυτές ενεργές, το active είναι μία χαρούλα... :D Αντε, καλές δουλειές και ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

thelo na liso ena provlima

exo sindesi panepistimiou tis patras kai xrisimopoio 128 isdn kanonika kai katebazo me dipli taxitita omos sto dc++ den mporo oute na katebaso tipota oute na kano search :oops: :cry: xerete ti exei pathei parakalo boithiste me

eyxaristo :P

Δημοσ.

thelo na liso ena provlima

exo sindesi panepistimiou tis patras kai xrisimopoio 128 isdn kanonika kai katebazo me dipli taxitita omos sto dc++ den mporo oute na katebaso tipota oute na kano search :oops: :cry: xerete ti exei pathei parakalo boithiste me ( to bazo passive pali tpt )

eyxaristo :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...