polaki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Υπηρχε μεχρι σημερα;;;; αγορασε κανεις ποτε Minidisc;;;; Είχα αγοράσει εγώ ένα το 1999 όταν πρωτοπήγα αγγλία για σπουδές! Ήταν (για τότε) αρκετά βολικό λόγω μεγέθους, αλλά από το στερεοφωνικό μου έπρεπε να αντιγράψω στο mini disk walkman μέσω οπτικής ίνας, το οποίο για να με αφήσει να το κάνω θυμάμαι έγραφα τα τραγούδια πρώτα rip στο pc (από original CD) και μετά με Nero Burning Rom (υπάρχει ακόμα αυτο?) σε CDR με μία ρύθμιση για να είναι ανοικτό το αρχείο και να μπορεί να αντιγραφτεί μετά στο minidisk... Μέσω Λαμίας δηλαδή, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι δεν κουβάλαγα τη γκουμούτσα diskman... Στην πορεία μόλις βγήκαν τα MP3 players σε νορμάλ τιμή απλά πέθανε για πάντα. Μου κάνει εντύπωση που ακόμα υπήρχε!!!!!!!!
nikosdoc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 τί μου θύμησες τώρα. εννοείς τη δυνατότητα μονοφωνικής εγγραφής με διπλάσιο χρόνο εγγραφής; καλά δεν το θυμάμαι; το long play δε λές! επίσης άλλο ένα λάθος της sony ,από τα πολλά , ήταν η απουσία oπτικής εξόδου στα md-walkman. Νομίζω ότι το έκανε για αντικλεπτικούς λόγους, ωστε να μην μπορεί καποιος να αντιγράψει ψηφιακά...
dimmak Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) ψάχνω εγώ .. αν εχει κάνεις ας μου πει...και ναι η γενιά μου με MD κυκλοφορούσε....και έχω κοντά 400 δισκάκια να κάθονται γιατί έχασα το δικό μου σε μετακόμιση !Άσε που είναι πολύ φθηνά 20 ευρώ το μαχ λέω τώρα...ενώ βρήκα καινούριο χθες με 10 όμως από E-bay δεν εμπιστεύομαι και το σκέφτομαι και πολύ καλύτερα απο MP3 και με dijital εγράφη...τότε δεν ήταν όπως σήμερα παιδιά..κάναμε συλλογές και όχι σε σκληρό και τελείωσε... H sony βασικά που τα κυκλοφόρησε ήταν και είναι το μεγαλύτερο μπου.... !Βγάζει κάτι και μετά αφήνει τον καταναλωτή με άδεια χεριά η με ότι πρόλαβε πρόλαβε....Αϊτή η εταιρία πρέπει να φάει λουκέτο όπως και πολλές ακόμη στην Ελλάδα - Όμως αφοί υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν ακόμη από τις μεγάλες και καλά εταιρίες καλά να πάθουν !!! Π.χ πλαισιο... Είχα πάει με ένα φίλο να πάρει κάτι και είχε μια ουρά - ούτε στη εφορία τόση- που όλοι περίμεναν να δώσουν κάτι χαλασμένο....! ΑΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΝΈΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΆΕΙ ΑΣ ΠΕΙ... ΤΟ ΑΓΟΡΆΖΩ! ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΛΏΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΜΈΣΑ !ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΚΑΙ ΞΈΡΩ ΤΙ ΕΊΧΕ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΠΩ Σ ΔΟΎΛΕΥΕ! Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2015 από dimmak
ziggy_stardust Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ΑΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΝΈΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΆΕΙ ΑΣ ΠΕΙ... ΤΟ ΑΓΟΡΆΖΩ! ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΛΏΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΜΈΣΑ !ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΚΑΙ ΞΈΡΩ ΤΙ ΕΊΧΕ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΠΩ Σ ΔΟΎΛΕΥΕ! χαζεύοντας τις αγγελίες εδώ στο ινσόμνια στην κατηγορία ηχοσυστήματα είδα αγγελίες για md και έτσι ψάχνοντας λίγο ονλάιν μιας και εγώ τα αγάπησα πολύ βρέθηκα πάνω σε αυτό το τόπικ παραθέτω τη σελίδα σε περίτωση που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/hifi/?st=60 (αν ενημέρωθει η λίστα με τις αγγελίες πιθανότατα θα πρέπει να ψάξει λίγο - μια σελίδα μπρος-πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα