SeNNinhA Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 MZ-R37 είναι το δικό μου μοντέλοΕχω τα δισκάκια γραμμένα απο τότε και κανένα δεν έπαθε τίποτε ούτε και σβήστηκε τίποτε. Καποια στιγμη είχαν βγάλει και οι δισκογραφικές τα άλμπουμ σε MD αλλα η αγορά ήταν μικρη και το εγκατέλειψαν. Βλακεία της Sony που δεν άφησε άλλους να κατασκευάσουν players και χαντάκωσε κάτι τόσο καλο για την εποχή του.
topaz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μ αρέσει που κάνει εντύπωση σε μερικούς που τα σκουπίδια πάνε... στο κάλαθο των αχρήστων.
foxgre Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ωραία σκέψη κακή υλοποίηση , πάντως σε ραδιοφωνικούς σταθμούς χρησιμοποιηται ακόμη μιας και ειναι εξαιρετικά εύχρηστο στις διαφημίσεις. Sent from my iPhone using Insomnia
Captain Nemo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Υπήρχαν player και από άλλους απλώς ίσως όχι τόσο πολλά εγώ θυμάμαι ψαχνόμουν να αγοράσω μια περίοδο το RD MD 5 της JVC ένα φορητό στερεοφωνικό για να έμπαινα και εγώ στην τεχνολογία αλλά δεν το έβρισκα Ελλάδα και από εξωτερικό μου έβγαινε ο κούκος αηδόνι οπότε έχασαν ένα υποψήφιο πελάτη. http://www.minidisc.org/manuals/jvc/ib_rdmd5.pdf
Misokatsu64 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εδω κυκλοφορησε καινουργια SACD αλμπουμ, αλλα μονο Ιαπωνια....
basilis5 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εχω walkman, deck και στο αυτοκινητο. Η αποτυχια του ηταν οτι στην εγγραφη η ταχυτητα απο cd ηταν 1-1. Ποιοτικα ηταν πολυ μπροστα. Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω! 1
keysmith Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 νομίσαμε θα ηταν η νεα δισκετα αλλα τελικά η sony το κράτησε ακριβό και για λιγους. Ισως να μην γινοταν και αλλιως με την τεχνολογία του τότε. μετά ήρθαν τα φτηνά rw και τα usb-sticks. δεν θα μπορούσε να τα ανταγωνιστεί οπότε.. πάλι θα έχανε εν καιρό. άλλη μια ωραια ιδέα αλλα ακριβή υλοποίηση.
kifinas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Υπήρχαν player και από άλλους... Αυτά βγήκαν πολλά χρόνια μετά. 1
copydisk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 μια χαρά ήταν το MD και ειδικά όταν έβαλε την x4 (LP4) συμπίεση ήταν όταν όλα τα λεφτά ΟΙ "πειρατές" πήγαν από την κλασική κασέτα σε αυτό Γιατί το 2000 θυμίζω ότι τα mp3 players ήταν μεγάλα και κάνανε και μια περιουσία. Εκτός αυτού δεν ηχογραφούσαν. Η ηχογράφηση ήταν η κλασική λειτουργία που χρησιμοποιούσαν τα studio τότε.
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Κάπου εχω ακομα μερικά mini discs , αλλα και οταν ηταν εποχή τους ακομα και τοτε ο κόσμος δεν τα πολυ χρησιμοποιούσε απο οτι θυμάμαι RIP
JOHNX2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Οταν ειχα αγορασει το 2002 το Sony MZ-N1 ειχα παθει την πλακα μου... Βεβαια ειχε παει 2 φορες για αλλαγηκεφαλης στην SONY. Πολλα λεφτα ομως...... 540 Ευρω το ειχα παρει τοτε.
ATG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Το MD ειχε βγει ως αντικαταστατης της κασσέτας, οχι του CD. Μαλιστα συμφωνα με τη Sony, τα CD αντικατέστησαν τα βινύλια, τα MD τις κασσέτες. Παράλληλα είχε βγει και το DCC της Philips, το οποίο όμως κατατρωπώθηκε απο το MD.
fsbmaniac Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ακομα εχω !!! και ακομα ακουω !!! Τρομακτικη ποιοτητα ...τρελο ...ηχογραφουσες απο την κονσολα και ο ηχος ηταν crystal clear ! Πανεμορφο και μανιτζεβελο....αχ αυτες ηταν εποχες ...scratch με τα mk2 ενα su200 sampler το beat και μικτης και ολα ηχογραφιση στο md... πραγματικη διαδικασια και δημιουργια .
fabiawrc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 νταξει τι να λεμε..ειχα ενα φορητο και εγραφα εκπομπες απο το mike verro που επαιζε ακυκλοφορητα κομματια απο το ραδιο,και αν θυμαστε ειχει κοπτο-ραπτη το mini disc οπου διαλεγες να αφαιρεσεις οσα sec ηθελες απο το κομματι σου. οποτε εγω αφαιρουσα τα λογια η τα σποτακια του nrg τοτε και εκανα τελεια συχγρονισμο σαν να επαιζε το κομματι συνεχομενα! και μετα στα παρτυ τοτε παιζαμε τα ακυκλοφορητα..τι ωραιες εποχες..
FELIX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 sony mz1...120.000 δραχμες τοτε απο γερμανια.εδω ηταν ακομα πιο ακριβο.ηταν τουβλο σε μεγεθος και βαρος.. μετα πηρα και 2 deck που τα εχω ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα