soulreaver1702 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Γεια παιδια!εχω ενα προβλημα με το desktop εδω και αρκετο καιρο και παρουσιαζεται κυριως κατα την εγκατασταση νεων windows.Στη διαρκεια εγκαταστασης των windows λοιπον ο υπολογιστης κολλαει δηλαδη παγωνει η οθονη και μονο με restart απο το tower ανταποκρινεται.Ακομα και αν εβαζα σκληρο με ετοιμο λογισμικο windows παλι κολλαγε μετα απο λιγο αλλα δουλευε σε safe mode.Εψαξα τα παντα απο θεμα drivers,μνημης .καρτας γραφικων επεξεργαστη ψυχτρας σκληρου και ολα ηταν μια χαρα!Βρηκα την λυση μετα απο πολυ ψαξιμο σε διαφορα forum απενεργοποιωντας μια -μια τις services apo to msconfig για να δω ποια ειναι αυτη που προκαλει το προβλημα.Η Microsoft power service λοιπον ηταν αυτη και τωρα την εχω απενεργοποιημενη και ο υπολογιστης λειτουργει χωρις να παγωνει καθολου.Θα ηθελα τη βοηθεια σας πανω σ αυτο γιατι μερικες λειτουργιες δεν ειναι διαθεσιμες τωρα που εχω απενεργοποιησει την power service.Πως γινεται να προκαλει μια υπηρεσια παγωματα στον υπολογιστη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα