Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια. εχω ενα laptop HP DV6500. το εχω περιπου 6 χρονια, πριν λιγο καιρο του εχω περασει τα win 8 pro, τα σηκωνει ανετα αν εξαιρεσεις οτι καθυστερει λιγο στην εκκινηση και γενικως. Σκεφτομαι να παρω τον ssd Kingston V300 ως οικονομικη λυση, και θελω να μου πειτε ,αν αξιζει ο συγκεκριμενος σε ενα τετοιο laptop. Και κατι αλλο, κοιταξα στο bios και δεν υπαρχουν ρυθμισεις για ACHI η IDE ,λετε να εχω προβλημα? Ευχαριστω!!!

Επεξ/σία από k30taas
  • Super Moderators
Δημοσ.

μια χαρά είναι ο δίσκος, δεν υπάρχει πρόβλημα με το ACHI/IDE, θα τρέχει σε οποιοδήποτε από τα 2 modes...

Δημοσ.

Μπορεί το ACHI mode να ειναι ήδη ενεργοποιημένο απο το σύστημα...τρέξε ένα AS SSD benchmark να δεις αν εχει κάποια κόκκινα γραμματα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μπορεί το ACHI mode να ειναι ήδη ενεργοποιημένο απο το σύστημα...τρέξε ένα AS SSD benchmark να δεις αν εχει κάποια κόκκινα γραμματα.

εννοεις να το τρεξω τωρα με τον παλιο δισκο? η μετα με τον ssd?

Δημοσ.

Το ίδιο πράγμα ειναι...όταν το τρέξεις τραβά ένα screenshot και ανέβασε το εδώ να σου πω. ( δεν χρειάζεται να το βάλεις να μετρήσεις και τις ταχύτητες, μόνο να ανοίξεις το προγράμμα)

Δημοσ.

Το ίδιο πράγμα ειναι...όταν το τρέξεις τραβά ένα screenshot και ανέβασε το εδώ να σου πω. ( δεν χρειάζεται να το βάλεις να μετρήσεις και τις ταχύτητες, μόνο να ανοίξεις το προγράμμα)

μπορειτε ρε παιδια να με βοηθησετε για το πως ανεβαζουμε εικονα?

Δημοσ.

Πανε στην πλήρη επεξεργασία μηνύματος και εκει εχει επιλογή κάτω για επισυναψη αρχείων. Πατά αναζητηση την εικόνα και μετα ανέβασμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορουμε να ξερουμε βαση αυτων αν υποστηριζει συνδεση sata 2? γιατι ρε παιδια αν ειναι οπως φαινεται μονο sata1 δεν αξιζει να παρω τον ssd. και τον εχω παραγγειλει!!!!! ξερει καποιος ψαγμενος αν στο προγραμμα αυτο στην μεταδοση αναφερεται μονο στον δισκο? η στον controller γενικοτερα της μητρικης?

post-256035-0-76873700-1360600716_thumb.jpg

post-256035-0-66563900-1360600728_thumb.jpg

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.

Απο το As ssd φαινεται οτι το ACHI ειναι ενεργοποιημενο. Οσο για το sata...ο δισκος σου ειναι sata 1 και η μητρική σου είναι sata 2 με μια μικρη αναζητηση στο ιντερνετ. Οποτε εισαι ενταξει για τον ssd! Με το καλό να σου έρθει και να απογειώσεις το μηχάνημά σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το As ssd φαινεται οτι το ACHI ειναι ενεργοποιημενο. Οσο για το sata...ο δισκος σου ειναι sata 1 και η μητρική σου είναι sata 2 με μια μικρη αναζητηση στο ιντερνετ. Οποτε εισαι ενταξει για τον ssd! Με το καλό να σου έρθει και να απογειώσεις το μηχάνημά σου!

Ευχαριστω πολυ φιλε μου , αλλα σε παρακαλω πεσμου εισαι σιγουρος για την μητρικη? η οποια ειναι "quanta 30cc". γιατι καποιος αλλος μου λεει πως ειναι sata1, που κοιταξες σε παρακαλω, γιατι ειναι αυριο να ερθει και μην τον παρω τζαμπα ,ασε που δεν υπαρχουν και λεφτα, με τον ζορι τον παιρνω!!Eπισης θελω να πω υπαρχει τροπος μεσα απο το συστημα να δουμε τις ταχυτητες μεταφορας των sata του υπολογιστη μας? Ευχαριστω.

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.

νασε καλα φιλε μου ,αλλα εισαι σιγουρος? υπαρχει τροπος μεσα απο τον υπολογιστη μας να δουμε τις ταχυτητες μεταφορας των sata του υπολογιστη μας?

Δημοσ.

Κατέβασε hdd sentinel και δες το και εσυ. Θα σου λέει τι υποστηρίζει ο υπολογιστής σου ή όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασε hdd sentinel και δες το και εσυ. Θα σου λέει τι υποστηρίζει ο υπολογιστής σου ή όχι.

το κατεβασα αλλα δεν το βρισκω, που το λεει αυτο που λες?

η μητρικη ειναι ακριβως αυτη:Motherboard 446477-001

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.

Ευχαρισω φιλε μου για το ενδιαφερον, αλλα απο αυτο το μονο που καταλαβα οτι και στο σατα 1 μπορεις να συνδεσεις σατα 2 σκληρο δισκο. εγω θελω να ξερω αν ενας ssd με σατα 3 θα δουλεψει στο συγκεκριμενο ως σατα 2 και οχι ως σατα 1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...