Προς το περιεχόμενο

Ericsson P800 & File manager

psychedelic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia xara se olous loipon exw ena provlima

pou tha vrw se full version to file manager?

katevasa thn demo eksosh alla elikse kai den mporw na fortwsw tipota panw sto kinito plz opois to exei h kserei pou tha to vrw as postarei

kai mia erwthsh akoma sxetika me to ericcson P800 h kamera den kanei zoom?

kai kati akoma mporoume na travhksoume video? nomizw eixa akousei oti tha vgei ena programma pou to pernas sto thlefwno kai mporeis na travhkseis kai video alithevei?

thanks ek twn prwterwn

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις κατέβασα εναν. Δεν τον εχω δοκιμασει ακομα, αλλα πες μου ενα μαιλ να στο στειλω!

Για τα άλλα 2 δεν ξέρω, γιατι μολις χθές το επιασα στα χέρια μου. Πάντως αν υπάρχει θα βρεθεί!!! :wink: :wink: :wink:

Δημοσ.
nai ola kala afta pou lete alla den tha htan kalytero na vgei to video recorder για το P800?

ti tha protweimwsate eseis?

file telikiasmenos to mail mou einai [email protected]

thelw kai kati allo an einai dynaton yparxoun tipota kaloudia gia to p800? programmata ennow

A!!! kai kati allo kanena programa gia na kanei zoom h camera yparxei?

Δημοσ.

Θα σου στείλω τώρα το filemanager.

Τώρα για υπολοιπα καλούδια δεν μπορώ να στέλνω με mail σε όλους όσους μου ζητάνε (μου ήρθανε και κατι pm). Γι'αυτό θα σας πώ που τα βρίσκω!!!

1) http://www.mobilityworld.tk/ και ελληνικο!!!

2) Στo yahoo.com πηγαίντε στα groups, αναζήτηση για P800, επιλέγεις ποια/ες ομάδες θές, γινεσαι μέλος και... πας στο file section και κατεβάζεις!!! (Αν γίνονται updates ενημερώνεσαι με mail).

Επίσης βρήκα και 'ζοομ' ΚΑΙ 'νυχτερινη λήψη' για την κάμερα (+ άλλα καλούδια). Η λύση είναι η αναβάθμιση του firmware!!! To θέμα είναι πού γίνεται. Ξέρω ότι για τα νόκια, πας στα Νοκια Club και αν είναι μέσα στην εγγύηση στην κάνουν δωρεάν. Για τα ericsson δεν ξέρω. Ξέρει κανένας? Μαλλον θα σου κάνουν την αναβάθμιση στα Ericsson Servises, αλλα είναι δωρεαν? Αν ξέρει κάποιος ας ποστάρει! :roll:

Δημοσ.

file telikiasmenos perito na sou pw oti eisai korifh

thanks

kai kati allo mporeis na steileis eikona mesw yperythrwn se panasonic gd87?

ennw paw na steilw thn eikona ftanei kapou sto 50% h sto 100% kai meta mou leei adynath h syndesei th trexei me afto?

na pw oti den vriskei thn syskevh ok alla afou thn vriskei kai paei na metaferei arxeia ksafnika mou leei adynath h syndesh tha trelathoume?????????

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν με panasonic για να το δοκιμάσω!!!

Υ.Σ.: Σήμερα έκανα και αναβάθμιση σε ένα ericsson services. Μου πήρε μόνο 20 λεπτάκια, χωρίς κόστος!!! Τώρα έχω:

Τηλέφωνο:

CXC162002 R2F

Bluetooth:

CXC12529 R5A

Δημοσ.

Όχι, δεν αναβαθμίζεται η κάμερα. Μονο το software. Βέβαια μέσω software μπορείς να κάνεις ψηφιακό ζοομ.

Βέβαια μην φανταστεις τίποτα τρομερο. Ένα απλό zoom in/out είναι. Το ίδιο και η νυχτερινη λήψη. Απλά σου δίνει λίγο περισσότερη φωτεινότητα και μπορείς να διακρίνεις σκιές!

Το video recording δεν γίνεται μέσω κάμερας, αλλά μέσω software. Στην ουσία είναι ένα πρόγραμμα που τραβάει πολλές φωτογραφίες το δευτερόλεπτο. Όμως, όπως είπα και πιο πάνω, δεν έχει βγει τίποτα ακόμα. Αν βγεί μην ανυσηχείς... θα το ποστάρω!

Υ.Σ.: Αν είσαι μέσα στην εγγύηση, πηγαινε και κάνε την αναβάθμιση (τσάμπα είναι). Σου δίνει κάποιες ευκολίες παραπάνω, όπως full screen στα videos και φωτογραφίες!

Δημοσ.

ok thanks file mou

vasika egw endiaferomai gia thn kamera den mporw na katalavw ena omws

enw einai kinitara kai exei kai gamw ths leitourgeies h kamera tou den vlepete

parakseno e?

alla mallon den tha tous synfere na valoun kaliterh kamera logo kostous

Δημοσ.

Και να φανταστείς ότι είναι απο τις καλύτερες κάμερες που έχουν τα κινητα.

Είναι λογικό ότι η κάμερα που έχει δεν είναι για φοβερές λήψεις. Είναι για να τραβάς τα φιλαράκια σου και να τα βάζεις να φαίνονται όταν σε παίρνουν τηλέφωνο. Το κόστος για μια φωτογραφική της τάξης των magapixel θα ήταν τεράστιο, γιατί θα έπρεπε να αυξησουν και τα χρώματα της οθόνης και ίσως πολλά ακόμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...