Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερίζω την παρέα.πρωτη φορα γραφω στο forum αλλα το παρακολουθω σηγνα και μπορω να πω οτι ειναι πολυ χρισιμη σελιδα και εχω πολοι καλες εντιποσεις και εμπιστευτικη πανο απολα χαρεις το κινο που το διαμορφοσε και ελπιζω να συνεχισεται εστι με σοβαροτηταα..!!

ο υπολογιστης μου ειναι ο εξις intel pentium 4 cpu 3.00ghz, 4gb ram (το συστημα αναγνωριζει μονο 3,2 στην ram το εχω ψαξη αλλα δεν βρηκα καποια λυση). η καρτα γραφηκων μου ειναι invidia 430. Η μυτρικη ειναι g31mx foxconn.. εχω 2 500gb δησκους ενα για το σηστιμα και το αλλο για τα αρχεια μου. και ενα 300wat τροφωδοτικο..τα win ειναι ms windows 7 ultimate 64 bit δοκιμασα και τα 32 sp1

 

το προβλημα μου ειναι εδω και πολλους μηνες εχω αλλαξει σχεδον τα παντα μνημες μυτρικη αλλα παλι τα ειδια εχω κανει εκκατονταδες χιλιαδες φορματ και ευτασα στην απελπισια δοκιμασα σχεδων τα παντα..

 

στην εκκινηση λιγο πριν μπει στο deskop μου νςκρονουν ολα ποντικη, πληκτρολογιο,παγομα οθονης, ολα και το περιεργο ειναι οτι σταματαει να αναβοσβινει το λαμπακι του restart μετα απο αυτο δεν μπορω να κανω restart απο την μοναδα ουτε το κουμπη εκκινησεις για να το απενεργοποιησω παραμονο αν το κλισω απο το τροφοδοτικο..οταν το κλησω και το ξανα ανοιξω απο το τροφοδοτικο λυτουργει κανονηκα.. ο υπολογηστεις δεν ειναι επιβαρινμενος με προγραμματα παρα μονο τα βασηκα..τα win ειναι σπασμενα εχω δοκιμασει χηλιαδες crack αλλα παλι τα ειδεια..ελενξα θερμοκρασιες και ειναι ολες στα φυσεολογικα επιπεδα..εχω υποψην για την ενημεροση kb971033..Για να σηγουρευτο αν υτεει καποια ενημεροσει το απενεργοποιησα εντελος να μην κανει καθολου εννημεροσεις μετα απο καπιο φορματ ναδω αν φτεει αυτο..αλλα τπτ!!  μπορει καπιον να βοηθισει..??? ξερω τι τσακαλια ειστε κατι θα βρειτε.παιδια να ειστε παντα καλα σας ευχαρηστω..!!!

Δημοσ.

 

έλεος δεν διαβάζεται...

 

 

 

Καλησπερίζω την παρέα. Πρώτη φορά γράφω στο forum αλλά το παρακολουθώ συχνά και μπορώ να πω ότι είναι πολύ χρήσιμη σελίδα και έχω πολύ καλές εντυπώσεις και εμπιστευτική πάνω από όλα χάρις το κοινό που το διαμόρφωσε και ελπίζω να συνεχίζεται έτσι με σοβαρότητα..!!
ο υπολογιστής μου είναι ο εξής intel pentium 4 cpu 3.00ghz, 4gb ram (το σύστημα αναγνωρίζει μόνο 3,2 στην ram το έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάποια λύση). η κάρτα γραφικών μου είναι nvidia 430. Η μητρική είναι g31mx foxconn.. έχω 2 500gb δίσκους ένα για το σύστημα και το άλλο για τα αρχεία μου. και ένα 300watt τροφοδοτικό..τα win είναι ms windows 7 ultimate 64 bit δοκίμασα και τα 32 sp1

το πρόβλημα μου είναι εδώ και πολλούς μήνες έχω αλλάξει σχεδόν τα πάντα μνήμες μητρική αλλά πάλι τα ίδια έχω κάνει εκατοντάδες χιλιάδες φορματ και έφτασα στην απελπισία δοκίμασα σχεδόν τα πάντα..

στην εκκίνηση λίγο πριν μπει στο deskop μου νεκρώνουν όλα ποντίκι, πληκτρολόγιο, πάγωμα οθόνης, όλα και το περίεργο είναι ότι σταματήσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι του restart μετά από αυτό δεν μπορώ να κάνω restart από την μονάδα ούτε το κουμπί εκκίνησης για να το απενεργοποιήσω παρά μόνο αν το κλείσω από το τροφοδοτικό..όταν το κλείσω και το ξανά ανοίξω από το τροφοδοτικό λειτουργεί κανονικά. Ο υπολογιστής δεν είναι επιβαρημένος με προγράμματα παρά μόνο τα βασικά. Τα win είναι σπασμένα έχω δοκιμάσει χιλιάδες crack αλλά πάλι τα ίδια..έλεγξα θερμοκρασίες και είναι όλες στα φυσιολογικά επίπεδα. Έχω υπόψη για την ενημέρωση kb971033. Για να σιγουρευτώ αν υπάρχει κάποια ενημέρωσε το απενεργοποίησα εντελώς να μην κάνει καθόλου ενημερώσεις μετά από κάποιο φορματ να δω αν φταίει αυτό αλλά τπτ!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει..??? ξέρω τι τσακάλια είστε κάτι θα βρείτε. Παιδιά να είστε πάντα καλά σας ευχαριστώ..!!!

 

  • Like 3
Δημοσ.

δεν αφορα της θρμοκρασιες οπως ανεφερα στο μηνυμα ειναι κανονικες..ευχαρηστω για το σχολιο..!!



xaxaxaxaxaxaxa οντως τα εγραψα ακαταλαβιστηκα οπως στο βιντεο ελιοσα ρε χαχαχαχαχα τα εγραφα γρηγορα..!!! 

Δημοσ.

Καταρχήν το φωτάκι που λες δεν είναι του restart αλλά του σκληρού δίσκου.Κατέβασε το hd sentinel και βάλε μια φωτο να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός.Πιο τροφοδοτικό έχεις 

Δημοσ.

Δεν σημαίνει κάτι.Τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό?

Ε ναι αλλά που μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό στο ότι κολλάει όλο το pc; 

Δημοσ.

τι όχι βρε; να μη μπρος να καταλάβω... αλλά λέει ότι ανοιγει και απλώς κολλάει... διαφορετικό δεν είναι αυτό;

Δεν φταιει το τροφοδοτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...