pho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Έχω τίβι 46hx750 Sony. Θέλω αν μπορεί κάποιος τα παρακάτω: 1.έχω συνδέσει το iPhone με την τηλεόραση σε οικιακό δίκτυο και φαίνεται. Πως όμως θα δω φωτογραφίες κλπ. από το κινητό στην τηλεόραση ασύρματα ; 2.πως μπορώ να δω ταινία με Ethernet στην τίβι από τον laptop MacBook early 2008; Thanks Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Για Iphone υπάρχει η universal εφαρμογή imediashare. Την κατεβάζεις, συνδέεις και τις 2 συσκευές στο δίκτυο σου (ρουτερ) και η εφαρμογή στο κινητό θα βρει την tv σου. Μετα μολις μπεις στο library των φωτο σου τοτε μπορείς να κανεις send στην tv. Και βουαλαα. Θα την δεις στην οθόνη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω φίλε μου graphist και πάντα to the point ... Πες μου σε παρακαλώ : 1. Συνδέω το MacBook με Ethernet στην τηλεόραση. Τα δύο παραπάνω είναι συνδεμένα με wifi. Πρέπει και στο laptop να κατεβάσω εφαρμογή για να δω ταινία; (Και μια που σε βρήκα) 2. Δεν μπορώ να μεταφέρω ήχο από το laptop στην τηλεόραση. Τα συνδέω με hdmi και το ήχο χώρια με καλώδιο καρφί σε καρφί. Χρειάζεται κάποιο ειδικό καλώδιο ή και το απλό μου κάνει γιατί ήχο δεν ακούω. 3. Αναζητώ media player που τα παίζει τα πάντα. Φίλος μου είπε για το himedia 900. Ρώτησα mediamarkt και μου δείξανε wd live. Έχεις κάποια πρόταση για media που παίζει τα πάντα ; Ευχαριστώ εκ´ των προτέρων Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Παρακαλώ.. 1. Οχι το macbook δεν πρέπει να συνδεθεί με την tv. Το Ethernet το εχει η TV για σύνδεση ΜΟΝΟ με ρουτερ. Με υπολογιστή δεν ενδεικνύεται. Με WI-FI μεσώ καποιας εφαρμογής DLNA γίνεται το connection. Συνήθως η ιδια η εφαρμογή εχει wizard για το πως θα γίνει το pairing και το send των δεδομένων. 2. Συνήθως οι περισσότεροι υπολογιστές στέλνουν τον ηχο μέσω του HDMI. Αν δεν στελνει τοτε συνήθως απαιτούνται ρυθμίσεις απο τον H/Y. Το καρφί που εχει η TV ως audio in ειναι paired με την είσοδο VGA που διαθέτει και μόνον με την HDMI IN 2. Αρα σιγουρέψου οτι ο υπολογιστής ειναι συνδεμένος στην HDMI 2. 3. Απο media players ο himedia 900 που πρότειναν παιζει τα παντα και ειναι πληρέστατο απο εξοδους. Ο WD νομιζω δεν παιζει 3D αρχεια. Το θεμα ποσα χρήματα θες να διαθέσεις. Αν θες πολυ ποιοτικό εργαλείο επίσης πληρέστατο με σοβαρη κατασκευή υπάρχει και το Popcorn Hour A-210 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ για όλα φίλε μου graphist. Μάλον πάω για popcorn 210 που το πουλάει ένας φίλος στα 200€ με ενσωματωμένο 1,5 terra μαζί ... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα