Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για το HTC Windows phone 8X και ρωτώντας σε ένα κατάστημα που το έχει σε χαμηλή τιμη, μου είπαν ότι το κάνουν εισαγωγή από την T Mobile. Μου είπαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα με τον φορτιστή, ενώ ίσως να έχει κάποιες εφαμογές της T mobile εγκατεστημένες, οι οποίες όμως θα μπορούν να αφαιρεθούν.

Το έψαξα λίγο, και διαπιστώνω τα εξής.

Η T mobile είναι Αμερικάνικη εταιρεία, και σε ένα unboxing βίντεο που είδα, ο φορτιστής είναι αμερικάνικος. Αυτό ας πούμε ότι ξεπερνιέται με έναν ανάπτορα των λίγων ευρώ.

Στο ίδιο βίντεο επίσης φάνηκαν κάποιες προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της T mobile, οι οποίες όμως μπορούν να αφαιρεθούν.

Είναι κάτι άλλο που μπορεί να είναι διαφορετικό ή ενοχλητικό ή περιοριστικό? Για παράδειγμα ξέρει κανείς τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις? Θα βγάζει η Microsoft για όλα τα κινητά, ή κάθε εταιρεία θα έχει τα δικά της?

• Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν εχω επαφη με τα windows phones, το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως λογικα δε θα ισχυει η εγγυηση καθως η συσκευη προοριζεται για την αγορα της αμερικης.

Αν ζεις στην Αμερικη αγνοησε το παραπανω :)

ΕΝΤΙΤ: Ανεφερες ανταπτορα αρα δε ζεις Αμερικη.

• Moderators
Δημοσ.

Περιεργο.. Δε νομιζω η HTC να εχει παγκοσμια εγγυηση, τουλαχιστον μεχρι πριν 2 χρονια δεν ειχε. Ισως εχει αλλαξει κατι λογω του οτι πηρε το service η Αrvato. 

Οπως και να εχει, προσωπικα θα καλουσα το service και θα ρωτουσα ακριβως αυτο για να ειμαι σιγουρος.

Παντως εξακολουθει να μου φαινεται περιεργο να παρεχεται εγγυηση για αμερικανικη συσκευη και μαλιστα που διατιθεται μεσω της T Mobile.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...