Konstantin77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 δωρεάν μεταφορικά απο 2 και πάνω: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006LX2QE8/ref=s9_al_bw_g147_ir014?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-6&pf_rd_r=1ZEMY6T2DCD7DFZTE6J8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=369567407&pf_rd_i=350613011 τιμή μεχρι την Κυριακή. 3
fitifititis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο; Ψωνίζετε μόνο από το αγγλικό amazon; Γιατί όχι και από το γερμανικό; Έχει €, άρα και καλύτερες τιμές...
HamerZ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το αγγλικό από 25 λίρες και πάνω έχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα. 1
guardianx71 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Από 25 λένε αλλά και με 20 στέλνουν δωρεάν
terry308 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί όχι και από το γερμανικό; Έχει €, άρα και καλύτερες τιμές... +~10€ μεταφορικά
fitifititis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Και το γερμανικό δεν έχει "FREE Super Saver Shipping" για 20 € και πάνω; Δε μιλάω για το συγκεκριμένο προϊόν αλλά γενικά σύγκριση μεταξύ amazon.co.uk και amazon.de...
diaxeirisi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 και εγω απο το αγγλικο βολευομαι ειναι η αληθεια
nek4d Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Απο Γερμανια εχει δωρεαν μεταφορα στην Γερμανια, για Ελλαδα εχει χρεωση. Απο Αγγλια ειναι δωρεαν οπως αναφερθηκε και ισχυει για την πλειονοτητα των προιοντων στα οποια αναγραφεται το free super saver delivery και ειναι πωλητης το Amazon ή fullfilled by Amazon. Δες λιγο στα site τους κ πληροφοριες αποστολων. Συνοπτικα, απο εδω αγοραζουμε μονο απο Αγγλια, με εξαιρεση σουπερ προσφορες απο οποιοδηποτε ευρωπαικο amazon-ebay οταν ανα περιπτωση, ακομη κ με μεταφορικα ειναι συμφερουσες οι τιμες. Απο Αμερικη κ γενικα εκτος Ευρωπης, δεν ασχολουμεθα λογω τελωνειου. Εξαιρεση μικρης αξιας αντικειμενα. Αυτα σε γενικες γραμμες... 1
fitifititis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Απο Γερμανια εχει δωρεαν μεταφορα στην Γερμανια, για Ελλαδα εχει χρεωση. Απο Αγγλια ειναι δωρεαν οπως αναφερθηκε και ισχυει για την πλειονοτητα των προιοντων στα οποια αναγραφεται το free super saver delivery και ειναι πωλητης το Amazon ή fullfilled by Amazon. Δες λιγο στα site τους κ πληροφοριες αποστολων. Συνοπτικα, απο εδω αγοραζουμε μονο απο Αγγλια, με εξαιρεση σουπερ προσφορες απο οποιοδηποτε ευρωπαικο amazon-ebay οταν ανα περιπτωση, ακομη κ με μεταφορικα ειναι συμφερουσες οι τιμες. Απο Αμερικη κ γενικα εκτος Ευρωπης, δεν ασχολουμεθα λογω τελωνειου. Εξαιρεση μικρης αξιας αντικειμενα. Αυτα σε γενικες γραμμες... ΟΚ, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Δεν έχω ψωνίσει από Amazon ως τώρα και πρόσφατα ανακάλυψα την αξία του, οπότε δε θα αφήσω ευκαιρία να χαθεί πλέον
kmarios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 δωρεάν μεταφορικά απο 2 και πάνω: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006LX2QE8/ref=s9_al_bw_g147_ir014?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-6&pf_rd_r=1ZEMY6T2DCD7DFZTE6J8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=369567407&pf_rd_i=350613011 τιμή μεχρι την Κυριακή. γιατί μέχρι την Κυριακή ? Δέν είναι σε Deals of the Week
MasterX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) μα λεει: Deals of the Week παρηγγειλα 2 κομματια.. παντως ενω ηταν 30.98 λιρες στο καλαθι, οταν εφτασα στο τελευταιο σταδιο που επιλεγεις το FREE Super Saver Shipping, εκει ελεγε ηδη 31.76... φανταζομαι επειδη συνδεθηκε με το PayPal μου το οποιο ειναι default σε € εγινε αυτο. Νομιζα οτι θα μου εδεινε τη δυνατοτητα να το αλλαξω οπως εκανα σε μια προσφατη αγορα, αλλα δεν μου εδωσε τη δυνατοτητα. Μεσα στο PayPal που να αλλαξω το currency για να μη κανει τη μετατροπη το PayPal αλλα να γινεται απο τη τραπεζα μου; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2013 από MasterX
Konstantin77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 οχι, αλλαξε η τιμή λογω ελληνικου φπα. οι τιμες στην αρχή ειναι με αγγλικο φπα και στο τελος βλεπεις τη διαφορα αναλογα με το μερος αποστολής. αν εστελνες γαλλια θα ειχε αλλη τιμη πχ κτλπ. γιατί μέχρι την Κυριακή ? Δέν είναι σε Deals of the Week Deals of the Week end Sunday 1
maxdore217 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) θέλει κάποιος την μια από κορυδαλλό και γύρω....? είχα σκοπώ να πάρω 1 τα υπόλοιπα ( pm ) close μαζί με gatuso Ημέρα αποστολής μου λέει δευτέρα 11 , ευχαριστώ με την σειρά μου τον T.S. ( μέχρι Πειραιά - περιστέρι ) για άμεση συνάντηση, παραγγελία μπορώ να κάνω και εγώ ή αν θέλει αυτός. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2013 από maxdore217
papas108 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 με την εγγύηση τι παίζει? μπορείς να το πας σε κάποιον αντιπρόσωπο στην ελλάδα μην το τρέχεις πίσω αγγλία?
mikegad Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 μα λεει: Deals of the Week παρηγγειλα 2 κομματια.. παντως ενω ηταν 30.98 λιρες στο καλαθι, οταν εφτασα στο τελευταιο σταδιο που επιλεγεις το FREE Super Saver Shipping, εκει ελεγε ηδη 31.76... φανταζομαι επειδη συνδεθηκε με το PayPal μου το οποιο ειναι default σε € εγινε αυτο. Νομιζα οτι θα μου εδεινε τη δυνατοτητα να το αλλαξω οπως εκανα σε μια προσφατη αγορα, αλλα δεν μου εδωσε τη δυνατοτητα. Μεσα στο PayPal που να αλλαξω το currency για να μη κανει τη μετατροπη το PayPal αλλα να γινεται απο τη τραπεζα μου; δέχεται paypal το amazon?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα