Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το φορουμ..;) σκεφτομαι να κανω jailbreak το. Iphone 5 μου αλλα αν το κανω χανω την εγγυηση μου;;επισης εχω ακουσει οτι πολλοι το εχουν κανει και μετα δεν τους ανοιγει το iphone και δεν το αναγνωριζει και το itunes κατι τετοιο ισχυει;;ευχαριστω;)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σου γράφω από το Jailbroken iPhone 5 μου.

Ωστόσο, ζύγιζε τους λόγους του να το κανείς ή όχι τελικά,

και πράξε ανάλογα.

Δημοσ.

Σου γράφω από το Jailbroken iPhone 5 μου.<br>

Ωστόσο, ζύγιζε τους λόγους του να το κανείς ή όχι τελικά,<br>

και πράξε ανάλογα. <br><br>

Θελω να το κανω απλος αναρωτιεμαι πιο πολυ για την εγγυηση

Δημοσ.

Η εγγύηση δεν επηρεάζεται! Αν κάποια στιγμή (ου μη γενοιτο) σου δημιουργήσει καποιο πρόβλημα μπορείς να του κανεις ένα restore απο iTunes και να τους το πας έτσι (όχι ότι θα υπάρχει θέμα και με jailbreak πανω!)

Δημοσ.

Δε μπορώ να ακούω ανακρίβειες συγνώμη.

Πού το έχεις ακούσει δηλαδή οτι δεν το αναγνωρίζει το itunes? έχεις ψάξει να δεις τί ακριβώς ειναι το jailbreak και τί κανει; (Και μη μου πεις για τσαμπέ εφαρμογές και τέτοια).

Δημοσ.

Το jb δεν σου παρεχει τζαμπα εφαρμογες απλα πιραζεις το λιτουργικο συστιμα δλδ το ios και σου επιτρεπει να κατεβασεις διαφορες εφαρμογες που η apple της απαγορευι στο app store

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ευχαριστω για τις απαντησεις σας ;) αυτο οτι δεν το αναγνωριζει το itunes το εχω δει στο ιντερνετ που καποιοι λενε οτι το iphone τους δεν ανοιγει και δεν το βλεπει το itunes κτλ κτλ..

Δημοσ.

Δεν υσχίει φίλε μου αυτο με το itunes, μια χαρά το αναγνωρίζει τώρα για αυτα που διάβασες μπορεί να ειχαν κάποιο αλλο πρόβλημα, και οχι πρόβλημα με την εγγύηση δεν εχεις οπως είπαν και οι προηγούμενοι. Ψάξε μερικες πληροφορίες με το jailbreak ακομα όμως και δες αν θέλεις να το κανεις γιατι απο οτι κατάλαβα δεν το εχεις ψάξει τι και πως.

Πληροφοριακά το τελευταίο tool για το jailbreak θα το βρείς Link.png Site: http://evasi0n.com/">εδώ

Δημοσ.

Μια χαρά το βλέπει το itunes. Σε πρώτη φάση το jailbreak αυτό καθαυτό το μόνο που αλλαζει στη συσκευή σου ειναι οτι σου βάζει ένα έξτρα εικονίδιο του cydia (απ οπου κατεβάζεις και εγκαθιστάς παραμετροποιήσεις).κατα τ'αλλα δεν αλλαζει το παραμικρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...