skoulas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα,αποφασισα σημερα να καθαρισω το desktop μου...το ανοιξα,εβγαλα ψυκτρες,καρτα γραφικων,μνημες RAM και τα καθαρισα με σπρει...κατα την επανασυναρμολογηση μαλλον δεν κουμπωσα καποια RAM σωστα και ξεκινησε να μου βγαζει μπλε οθονη κατα τη διαρκεια του boot...πλεον ανοιγει κανονικα αλλα εχω θεμα με τη RAM... Στις ιδιοτητες συστηματος βγαζει: Εγκατεστημενη μνημη 12Gb (2Gb ειναι δυνατη η χρηση) Εχω WIN7 ULTIMATE 64bit καθε ιδεα ευπροσδεκτη... edit:το λαθος στον τιτλο δεν μπορω να το αλλαξω...
AiWaaa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε ενα ενα τα dim. Ελπίζω να μην τα έκαψες.
conkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 το πιθανοτερο σεναριο ειναι οτι κατα τον καθαρισμο επεσε σκονη στις επαφες ειτε καποιας μνημης και βραχυκυκλωνει είτε στις θεσεις για της μνημες πανω στην μητρικη ... βγαλε μια μια τις μνημες και καθαρισε παλι με προσοχη
skoulas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...ειχα ξεκινησει να κανω κατι παρομοιο πριν διαβασω τις απαντησεις σας...τωρα δουλευουν μια χαρα... Εχω 3 dim RAM (1Χ8 και 2Χ2) Αυτο που εκανα ηταν να βαλω τα 2Χ2 στο δευτερο dual chanel και το 1Χ8 στην πρωτη θεση...στους υπολοιπους συνδιασμους ολο και κατι δεν δουλευε...εφτασα μεχρι τα 10Gb οποτε απ'οτι καταλαβαινω κατι παιζει με τη δευτερη θεση της motherboard μου...Βεβαια δεν εκανα τον κοπο να την καθαρισω οποτε ισως να ειναι και θεμα σκονης... 2 ερωτησεις: 1)υπαρχει περιπτωση να βραχυκυκλωσε μονο η μια θεση; 2)ο δεικτης εμπειριας της RAM επεσε απο 7.1 σε 7.0 ειναι φυσιολογικο;
conkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ο δεικτης εμπειριας των windows ειναι παντελως αναξιοπιστος και μαλλον αν την καλοκαθαρισεις και ξεκουνηθει η σκονη θα παρει παλι μπρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα