takasokos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Το προβλημα μου ειναι το εξής. Εχω ενα xperia J και ειναι κλειδωμενο στο δικτυο O2 Αγγλιας. Για να ξεκλειδωθει οποιαδηποτε τετοιου κλειδωματος συσκευη, πρεπει να μπει μια sim αλλου δικτύου και εμφανιζεται ενα παραθυρο που ζηταει ενα 16ψηφιο κωδικο (τον οποιο μπορει κανεις να αγορασει απο πολλα σαιτ που ξεκλειδωνουν κινητα). Και το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ τον ζηταει οποια sim και να εβαλα. Μετα απο πολλες μερες και ωρες ψαξιματος, emails και τηλεφωνα εφτασα στο συμπερασμα οτι στο σερβις στην Ελλαδα μου εκαναν αναβαθμιση και εσβησαν τα παντα και περασαν απο την αρχη το Ελληνικο (ευρωπαικο ισως) ROM και σβηστηκε το UK O2 branded που ειχε μεσα. Το προβλημα μου ειναι οτι οσο κι αν εχω ψαξει δεν μπορω να βρω την συγκεκριμενη εκδοση στο internet για να την περασω ουτως ωστε να μου βγαλει το εν λογω μενου. Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να την βρω? Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Σημειωση: Μεσω του ΙΜΕΙ μου ειδα οτι το κινητο δεν ειναι κλεμμενο ουτε root-αρισμενο. Επισης το χρησιμοποιω αλλα δεν εχει δικτυο, γραφει invalid card.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα