spellmike21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Αγόρασα πρόσφατα ένα iphone που το έδιναν για επισκευή η ανταλλακτικά ο τύπος δεν το χε πάει σε τεχνικό απλά το κινητό δεν ανάβει ούτε όταν το συνδέω με τον υπολογιστή δεν βγάζει τίποτα , στην πρίζα δεν το έχω συνδέσει γιατί δεν έχω το βύσμα για το τοίχο μόνο το καλώδιο usb και επίσης δεν το έχω ανοίξει να βγάλω την μπαταρία και δοκίμασα το κόλπο με το power και home button και πάλι τίποτα έχετε καμία ιδέα ;
iMarilina Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Σου είπε τί είχε πάθει; Sent from my iPhone using Insomnia
spellmike21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, αλλά το πήγα σήμερα σε τεχνικό και αύριο θα δω τι έχει ευχαριστώ πάντως
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αν έρθεις από Βριλήσσια μεριά στο βλέπω for free 1
spellmike21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Αν έρθεις από Βριλήσσια μεριά στο βλέπω for free Ευχαριστώ φίλε Prof_Chaos το χω πάει ήδη σε τεχνικό όμως περιμένω να δω τι θα μου πει
spellmike21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Βρέθηκε πιο ήταν το πρόβλημα τελικά είχε πέσει σε νερό. Μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα