Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά είχα ένα πρόβλημα κάποτε,,,
Σε αυτό λοιπόν το πρόβλημα με είχατε βοηθήσει στο παρελθόν,,,

άλλα τώρα δεν βρίσκω το αποθηκευμένο θέμα για να το ξανά λύσω!!!
το πρόβλημα λοιπόν είναι!!!
το τι θέλω να κάνω,,,
να συνδέσω την ασύρματη κεραία στο μόντεμ ρουτερ (VR400-AC1200) και να κάνω κατευθείαν αναζήτηση δικτύων άπω εκεί,,,
Φυσικά εννοείτε πως δέχεται ( USB ) 

https://www.tp-link.com/ae/products/details/cat-15_Archer-VR400.html

Θα ήταν βεβαία πιο εύκολο να συνδέσω την κεραία ( TL-WN722N ) στον πύργο μου άλλα λόγω λογισμικού δεν μου δέχεται ούτε το ένα ( TL-WN722N ) άλλα ούτε και την δεφτέρι λύση ας πούμε που έχω ( cosmete ON THE GO E173)... --->huawei mobile broadband e173 COSMOTE

https://www.tp-link.com/gr/products/details/TL-WN722N.html

Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περιπτώσει είναι εύκολο να ξαναβρώ τής ρύθμισες για να συνδεθώ σε κάποιο δίκτυο ασύρματα μέσο του ( TP LINK VR400 AC 1200 ) και αν ναι πως...

μέχρι και πριν 3 μέρες είχα ίντερνετ από το (TP LINK VR400-AC1200 ) μόντεμ ρουτερ
μετά την μετακόμιση τα έχασα όλα
αναλυτικά συνδέα το cosmete στο ( TP LINK VR400-AC1200 ) η την κεραία που έχω ( TL-WN722N ) εννοείτε τις TP LINK και έπιανα κανονικά τώρα λόγω μετακόμισης η περασμένες ρύθμισης χάθηκα,,,
Μάζι με αυτές και εγώ :P :) :Dτι κάνω τώρα με αυτά τα 3 πράγματα που έχω σπίτι μου,,,

Αναζητάω σύνδεση μέσω του VR400-AC1200 πάντα εννοείτε για καλύτερες ταχύτητες!!!

τα φώτα σας :P :) :D

σας ευχάριστο εκ τον πρότερωv!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έχεις:

α. Ένα Archer VR400, που μπορεί να λειτουργήσει μόνο ως modem/router σε κάποια xDSL σύνδεση ή ως σκέτο WiFi Router ή ως 3G/4G Router.

β. Ένα USB adapter που μπορεί να δουλέψει ως AP Client (να λαμβάνει δηλαδή ασύρματα), αλλά μόνο αν συνδέεται σε κάποιο PC.

γ. Ένα USB 3G adapter που μπορεί να δουλέψει ως modem Internet κινητής, αλλά μόνο αν συνδέεται σε κάποιο PC ή συμβατό router.

Γράψε τώρα αναλυτικά τι θέλεις να κάνεις, διότι το προηγούμενο μήνυμα δεν βγάζει νόημα. Έχεις σύνδεση xDSL σε άλλον ή τον ίδιο πάροχο; Θέλεις να έχεις μέσω 3G ή λαμβάνοντας από κάποιον που σου δίνει πρόσβαση μέσω ασύρματου WiFi;

Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jkoukos είπε

Λοιπόν έχεις:

α. Ένα Archer VR400, που μπορεί να λειτουργήσει μόνο ως modem/router σε κάποια xDSL σύνδεση ή ως σκέτο WiFi Router ή ως 3G/4G Router.

β. Ένα USB adapter που μπορεί να δουλέψει ως AP Client (να λαμβάνει δηλαδή ασύρματα), αλλά μόνο αν συνδέεται σε κάποιο PC.

γ. Ένα USB 3G adapter που μπορεί να δουλέψει ως modem Internet κινητής, αλλά μόνο αν συνδέεται σε κάποιο PC ή συμβατό router.

Γράψε τώρα αναλυτικά τι θέλεις να κάνεις, διότι το προηγούμενο μήνυμα δεν βγάζει νόημα. Έχεις σύνδεση xDSL σε άλλον ή τον ίδιο πάροχο; Θέλεις να έχεις μέσω 3G ή λαμβάνοντας από κάποιον που σου δίνει πρόσβαση μέσω ασύρματου WiFi;

Λαμβάνοντας από κάποιον που μου δίνει πρόσβαση μέσω ασύρματου WiFi...χρησιμοποιώντας το ( VR400-AC1200 )

Και ρύθμιση για σύνδεση μέσω κινητής...Γνωρίζοντας φυσικά ότι από το ( VR400-AC1200 ) Θέλει χειροκίνητη αλλαγή λειτουργιάς...

έτσι το είχαμε ξανά ρύθμιση πριν κάνα 7 μηνώ!!!

ώμος τώρα λόγω μετακομίσεις χαθήκαν όλα help my!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...