Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ! ως νεο μελος και εγω θα ηθελα την αποψη σας για αγορα λαπτοπ. ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο.

http://www.e-gate.gr/notebooks-netbooks-pna-and-gps/notebooks-and-netbooks/notebooks-el/dell-inspiron-15-3520-3582-3520.html

και

http://www.e-gate.gr/notebooks-netbooks-pna-and-gps/notebooks-and-netbooks/notebooks-el/dell-inspiron-15-3520-3520-5060.html

ποια η αποψη σας και ποια η διαφορα αναμεσα στις δυο καρτες γραφικων; 

εχω 1τβ εξωτερικο και δεν παιζω καθολου παιχνιδια.

επισης, ειναι απαραιτητη η θυρα usb 3.0 η όχι; 

εχει καλή αντιπροσωπεία η dell?

αν ειναι ευκολο οποιος εχει lenovo να μου πει την αποψη του γενικότερα για αυτα και ειδικότερα γιαυτο http://www.skroutz.gr/s/2456885/Lenovo-IdeaPad-G580G-i3-2328M-4GB-320GB.html

εχει καλή αντιπροσωπεία η lenovo?

Δημοσ.

Μα δεν έχει κανένα από αυτά i5 :-)

Φίλε μου από τα Dell πάρε το δεύτερο.Για 25€ διαφορά έχει καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών,μεγαλύτερο δίσκο.Η αντιπροσωπεία είναι από τις καλύτερες,δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

ευχαριστω πολύ παιδια για τις απαντησεις! για την lenovo τι εχετε ακουστα; το usb 3.0 ειναι απαραιτητο; ποια η διαφορά με το αλλο; 

pedrojay εχεις δικαιο για 25 ευρω τωρα δεν αξιζει να ρισκαρω. γενικά ειναι καλές επιλογες ή παραπαει η τιμή για την χρήση που το θελω;

για hd ταινιες και τετοια (αλλα προβολή σε τηλεοραση) δεν λενε οι καρτες γραφικων;

εχει διαφορά οι 2x2048MB στην καρτα γραφικων σε σχεση με την 1x4096MB?

Δημοσ.

μια χαρα και ανετοτατα θα κανεις την δουλεια σου με την HD4000

προσωπικα στο dell μου εχω την 3000 και ειναι απλα σουπερ.Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει hardware acceleration για τις ταινιες και αναγκαστικα  χρησιμοποιει τον επεξεργαστη για HD ταινιες.Δεν ξερω τι εχουν κανει στην 4000.

και προβολη 1080p απροβληματιστα θα εχεις και 1080p youtube videos και ολα.

Πραγματικα το μονο που δεν κανει ειναι για παιχνιδια.

Δημοσ.

προτεινεις αυτο με την hd 4000 δηλαδη! ακουγεται καθόλου ζοριζεται οταν παιζεις ταινιες; ανεβαζει για καποιο λογο θερμοκρασια;

Δημοσ.

εφοσον παιχνιδια δεν παιζεις δεν θα ζοριστει καθολου ο επεξεργαστης για κανενα λογο.

Και απο ταινιες βλεπω σε Full HD μια χρηση 15-20% εχοντας και πολλα πραγματα ανοιχτα.(βεβαια εχω βαλει την αποκωδικοποιηση πλεον να την κανει η ανεξαρτητη καρτα γραφικων amd 6470m που φοραω επισης και η χρηση επεξεργαστη μηδενιζεται)

δεν εχεις να φοβασαι κατι.Απο θερμοκρασιες ενδεχεται να γινει λιγο ζεστο σε μεγαλη και πολυωρη δυνατη χρηση και προσωπικα στο δικο μου εχω δει μεχρι και 90 βαθμους(ειμαι χωρις βαση χωρις τιποτα)αλλα μιλαμε να τρεχει στο 100% για περιπου 2-3 ωρες.

κατα τα αλλα οταν ειναι στο χαλαρο ο ανεμιστηρας κλεινει τελειως.

ελπιζω βεβαια τα ιδια να ισχυουν και σε αυτο που κοιτας μη με βριζεις μετα :-D

η εγγυηση της dell ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει.Εχεις ανταλλακτικα αμεσα και το λαπτοπ σου το εχεις πισω το πολυ σε 3-4 μερες(αναλογα βεβαια και τα κεφια απο τις μεταφορικες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...