veteranos123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα.Έχω τον εκτυπωτή hp psc1410 και έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του προγράμματος Συγκεκριμένα μου βγάζει αυτό και δεν ξέρω τι είναι.Όποιος ξέρει πως αντιμετωπίζεται ας βοηθήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheELF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τι user ΑΑΑΑ είναι αυτό;;;;Έχεις αγγλικά windows και ελληνικό user;;; Δοκίμασε να αποσυμπιέσεις μόνος σου το πακέτο σε κάποιο φάκελο με απλή διαδρομή( π.χ. φτιάξε έναν φάκελο c:\temp ) και τρέξε μόνος σου το αρχείο setup θα είναι από τα λίγα αρχεία exe ή msi
veteranos123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τι user ΑΑΑΑ είναι αυτό;;;;Έχεις αγγλικά windows και ελληνικό user;;; Έχω αγγλικά windows και έχω κατεβάσει το ελληνικό language pack Δοκίμασε να αποσυμπιέσεις μόνος σου το πακέτο σε κάποιο φάκελο με απλή διαδρομή( π.χ. φτιάξε έναν φάκελο c:\temp ) και τρέξε μόνος σου το αρχείο setup θα είναι από τα λίγα αρχεία exe ή msi Έβαλα τον παλιό μου εκτυπωτή hp και τον πέρασε μια χαρά.Επειδή αυτόν θα τον δώσω στον αδερφό μου όταν το πάρει θα ενημερώσω και θα του πω να κάνει αυτά που μου είπες.
veteranos123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Τι user ΑΑΑΑ είναι αυτό;;;;Έχεις αγγλικά windows και ελληνικό user;;; Δοκίμασε να αποσυμπιέσεις μόνος σου το πακέτο σε κάποιο φάκελο με απλή διαδρομή( π.χ. φτιάξε έναν φάκελο c:\temp ) και τρέξε μόνος σου το αρχείο setup θα είναι από τα λίγα αρχεία exe ή msi Τελικά τον εκτυπωτή τον πήρε εχθές ο αδερφός μου και μου είπε ότι τους πέρασε κανονικά τους driver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα