km3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 εχω το hp cq70 260-ev με επεξεργαστη intel centrino 2 γνωριζει καποιος αν μπορω να τον αλλαξω με διπυρηνο και ποιον;
coolerman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) εχω το hp cq70 260-ev με επεξεργαστη intel centrino 2 γνωριζει καποιος αν μπορω να τον αλλαξω με διπυρηνο και ποιον; Σίγουρα είναι centrino;; εδώ λέει οτι εχει Intel Core 2 Duo Processor P7450 Με τα χρήματα που θα δώσεις για Cpu αγόρασε ssd για να σου μείνει. Ή μέρα με την νύχτα σε επιδόσεις,με την cpu θα "δείς" ελάχιστες διαφορές Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2013 από coolerman
km3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ειναι σιγουρα εχω ακομα το αυτοκολλητακι
NT1G Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το centrino είναι όνομα πλατφόρμας, δεν είναι το μοντέλο επεξεργαστή. http://en.wikipedia.org/wiki/Centrino
km3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 καλα και εγω τωρα μαθαινω τα βασικα μην νομιζεις
coolerman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 καλα και εγω τωρα μαθαινω τα βασικα μην νομιζεις Κοίτα και το manual,ίσως να το λέει μέχρι τι επεξεργαστή μπορείς να τοποθετησεις στήν μητρική σου. η τιμές πάνε ψηλά όμως να ξέρεις. Δέν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει να το κάνεις
giorgosathens Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Βάλε το CPU-z και ανέβασε ένα screenshot από CPU και Motherboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα