Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει άνθρωπος να ασχολείται ακόμα με αυτό το παιχνίδι ;
chris cs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 του χρονου θα εχει ονομασια "CALL OF LAG" με δωρο καμια 500αρια cheaters,ετσι για να σου σπανε τ @@ κ να μην ρουτινιαζεις....
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 στο MP πρέπει να έπαιξα ένα 2ωρο το πρωί χωρίς να κολλήσει το παιχνίδι..τουλάχιστον,κάτι είναι και αυτό.. Αλλά δεν με βολεύει το fov,δεν αλλάζει;
tyf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 υπαρχει προγραμμα αλλα ακουστηκε οτι καποιοι φαγανε ban
konstantinos77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Οτιδηποτε βαλεις στον φακελο του steam που αλλαζει ,γραφικα fov ,sweetfx etc θα εχει σαν αποτελεσμα το steam να το δει σαν hacking και ο λογαριασμος θα παγωσει για καποια ωρα -ωρες ακομα και αν απεγκαταστησετε τελειως ολα τα games και το steam μαζι και το ξαναβαλετε απο την αρχη .Μου ειχε συμβει με το aliens colonial marines .Δεν θυμαμαι αν ειχα γραψει στο steam για το προβλημα και το ειδαν στον λογαριασμο μου γιατι τους το ειχα περιγραψει και μου το ελευθερωσανε .Μπορει και απο μονο του να ξεμπλοκαρε ,παντως μην το επιχειρειτε γενικα ..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Σε καμιά Garena ποιο Call of Duty είναι πιο φίσκα και σοφότερη επιλογή;
gildo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ θαψιμο εχει πεσει απο τους παικτες.θα εχει κοσμο στο multi η την κοπανησανε για τα προηγουμενα?
stelios_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 πολλες απαιτησεις συστηματος εχει το ριμαδι . ελπιζω με την 4890 να καταφερω να το παιξω εστω και σε low γραφικα
gildo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ελα ντε λες και εχει καμμια φοβερη μηχανη γραφικων πανω.το θεμα ειναι να εχει και παικτες γιατι διαβαζω οτι αρκετοι την εχουν κανει.
stelios_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 μα ειναι δυνατων, τοοοσα γραφικα ποια . π@υστιες για να αναβαθμισουμε τους υπολογιστες μας κανουν 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Οτιδηποτε βαλεις στον φακελο του steam που αλλαζει ,γραφικα fov ,sweetfx etc θα εχει σαν αποτελεσμα το steam να το δει σαν hacking και ο λογαριασμος θα παγωσει για καποια ωρα -ωρες ακομα και αν απεγκαταστησετε τελειως ολα τα games και το steam μαζι και το ξαναβαλετε απο την αρχη .Μου ειχε συμβει με το aliens colonial marines .Δεν θυμαμαι αν ειχα γραψει στο steam για το προβλημα και το ειδαν στον λογαριασμο μου γιατι τους το ειχα περιγραψει και μου το ελευθερωσανε .Μπορει και απο μονο του να ξεμπλοκαρε ,παντως μην το επιχειρειτε γενικα .. για τα graphic injections μου λειτουργούν όμορφα τα παιχνίδια,χωρίς θέμα,σε όσα βάζω δηλαδή,δεν τα φοβάμαι αυτά.. Αλλά το FOV είναι ένα θέμα και ακριβώς γιαυτό φοβάμαι να το πειράξω.Στην clan που είμαι,μου επιβεβαίωσαν ότι ''ανακοίνωσαν'' ότι όποιος χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα για το fov δεν θα φάει ban..Βέβαια δεν τους εμπιστεύομαι ιδιαίτερα ,μιας και το cod community αποτελείται από παιδιά 15χρονών ή κόσμο που δεν ξέρει να λύσει τέτοια θέματα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μα είναι δυνατόν να υπάρχει ένα fixed FoV και να μην σε αφήνει να το πειράξεις ; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πια αυτό το option στα settings..Έστω να μπορείς να το αλλάξεις μέσα από το cfg αρχείο του παιχνιδιού ρε παιδί μου, αν το θεωρούν τόσο πολύ κόπο να το βάλουν στα In-Game settings.Αλλά αυτά τα προβλήματα φέρνουν τα console ports. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μα είναι δυνατόν να υπάρχει ένα fixed FoV και να μην σε αφήνει να το πειράξεις ; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πια αυτό το option στα settings..Έστω να μπορείς να το αλλάξεις μέσα από το cfg αρχείο του παιχνιδιού ρε παιδί μου, αν το θεωρούν τόσο πολύ κόπο να το βάλουν στα In-Game settings.Αλλά αυτά τα προβλήματα φέρνουν τα console ports. he spoke the truth !
gildo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 το game πολυ βαρετο για το online λεω.μεγαλο lag ,πολλοι καμπερ δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα. 1
gildo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 οποιος δεν laggarei κερδιζει.αν δουλευε σωστα σε ολους τους παικτες το connection να εβλεπα τι αποτελεσμα θα εβγαζαν μερικοι.αφου οι μισοι κολλανε εννοειτε οτι καποιοι κερδιζουν απο αυτο.Μπραβο ρε activision καταφερες με χειροτερη μηχανη γραφικων να laggarei το συμπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα