Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Ghosts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάποιο παιδί θέμα με το κόκκινο χρώμα στο Ghosts? Σαν να μου φένεται λίγο ξεθωριασμένο πιο πολύ σε ροζ φέρνει.

Επειδή δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από το παιχνίδι και θα το πουλήσω σε ένα φίλο, θέλει καμιά διαδικασία για να μπορέσει να το κάνει εγκατάσταση αυτός στο pc του και να παίζει online? θα πρέπει να ξηλώσω το account που έχω στο steam?

Ναι, πρέπει να πουλήσεις το account που έχει μέσα το παιχνίδι. Δεν γίνεται σκέτο.

• Απαντ. 570
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει κάποιο παιδί θέμα με το κόκκινο χρώμα στο Ghosts? Σαν να μου φένεται λίγο ξεθωριασμένο πιο πολύ σε ροζ φέρνει.

Επειδή δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από το παιχνίδι και θα το πουλήσω σε ένα φίλο, θέλει καμιά διαδικασία για να μπορέσει να το κάνει εγκατάσταση αυτός στο pc του και να παίζει online? θα πρέπει να ξηλώσω το account που έχω στο steam?

για να μην φαινεται το κοκκινο σαν ροζ, απενεργοποιησε το colorblind που εχει στα options, αν το χεις ενεργοποιησει.

Δημοσ.

Αγορά CD key Call of Duty: Ghosts. Από που συμφέρει;

Απο που συμφερει να αγορασω το παιχνιδι οσο πιο φτηνα γινεται?
Προκειται για δωρο-ειμαι ασχετη.
Αν αγορασω μονο το key  θα παιζει online?

Δημοσ.

δεν ξερω αν μονο σε μενα συμβαινει αυτο, αλλα το update που ειχαν ανακοινωσει οτι θα γινει στις 19 του μηνα ακομα δεν εχει γινει. εκανα unistall κ ξανα εγκατασταση το παιχνιδι αλλα παλι τπτ. υποτιθεται με το καινουριο update θα διορθωναν πολλα κ δεν θα ειχε το χαλι που εχει τωρα. :mad:

Δημοσ.

Eμένα μου ήρθε ένα update κοντά στα 455mb, αν θυμάμαι καλά. Και πλέον γράφει έκδοση 3.3.3 όπως αναφέρει και ο Δημήτρης παραπάνω  :-)

Δημοσ.

κ γω την 3.3.3 εχω αλλα δεν μου ειχε κανει update. τεσπα το παιχνιδι ειναι ενα μαυρο χαλι, παιζεις κ σου αναβουν τα λαμπακια :mad:

Δημοσ.

Δεν γίνεται να μην σου έχει κάνει update. Απλά δεν λύθηκε το πρόβλημα σου. Συμφωνώ και εγώ πως το port είναι άθλιο. Ενώ και εγώ θα έπρεπε να το παίζω τέρμα max, με πολλά φίλτρα κλειστά ακόμα μου κάνει κάτι λίγα stutter. Γενικά είναι πολύ κρίμα γιατί το φετινό cod εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.

Δημοσ.

τι να πω... μπορει να εγινε το update κ να μην το πηρα γραμμη. παντως το προβλημα με τα spawn σε εμενα υπαρχει, παρολο που ειχε ανακοινωσει η IW οτι θα ηταν ενα απο τα πραγματα που θα διορθωναν. σε σκοτωνουν κ μολις βγαινεις ειναι ο αλλος διπλα σου κ σε ξανατρωει... ο,τι να ναι... μην πω κ για το aim 50 φορες αλλαξα τις ρυθμισεις κ ακομα τα ιδια... anyway το πολυ πολυ του κανω ενα unistall, δεν χαθηκε κ ο κοσμος :)

Δημοσ.

Call of Duty: Ghosts Is The First Game With Nvidia’s Fur Tech, New Update Live Now

Δουλεύει και σε AMD, για να μην λέτε μερικοί ότι η πράσινη κρατάει κλειστά τα effects :P

αυτο γινεται μεσα απο το παιχνιδι αυτοματα ή πρεπει να κανουμε εμεις ρυθμισεις?

Δημοσ.

sry αλλα στις φωτο γτ δεν βλεπω διαφορες; :P

στην ουσια τι θα προσθεσουνε με αυτο το update? :/

Απλά θα φαίνεται καλύτερα η γούνα στο σκύλο, κλάιν μάιν ον δε λάιν δηλαδή..Μόνο στο witcher 3 βλέπω μεγάλη διαφορά στους λύκους.

ibsjECZcZZqVuE.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...