Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Ghosts

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 570
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τα γραφικά του εν λόγω παιγνιδιού,είναι απλά ελεεινά,με εξαίρεση καποια υπέργυαλισμένα μοντέλα όπλων.

Και του BF4 ελεεινά είναι τότε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελλεινα οχι δεν ειναι μην τρελαθουμε κιολας. Θες τωρα οτι το bf4 εχει μια ισορροπια στα textures, θες οτι εχει πιο φανταχτερα χρωματα (ενω το ghosts ειναι μουντο) με κερδιζει στα οπτικα.

Εγω ξενερωσα λιγο με το cod γιατι ειχα hypaριστει λιγο οταν ειχα δει 6gb minimum ram και σε ολα τα site ελεγαν τα next gen visuals ηρθαν πιο γρηγορα απο οτι τα περιμεναμε και περιμενα κατι καινουριο. Μην το απαξιωνουμε κιολας μια χαρα ειναι.

Του bf4 ειναι ανωτερα απο του cod και αυτο φαινεται απο τις απαιτησεις των παιχνιδιων. Δειτε ποσο πιο υψηλες απαιτησεις εχει το bf4 για να τρεξει με ολα φουλ σε συγκριση με το cod. Τα γραφικα του bf4 ειναι απο τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει στο pc φετος. Αυτο και το metro last light .

Ελλεινα οχι δεν ειναι μην τρελαθουμε κιολας. Θες τωρα οτι το bf4 εχει μια ισορροπια στα textures, θες οτι εχει πιο φανταχτερα χρωματα (ενω το ghosts ειναι μουντο) με κερδιζει στα οπτικα.

Εγω ξενερωσα λιγο με το cod γιατι ειχα hypaριστει λιγο οταν ειχα δει 6gb minimum ram και σε ολα τα site ελεγαν τα next gen visuals ηρθαν πιο γρηγορα απο οτι τα περιμεναμε και περιμενα κατι καινουριο. Μην το απαξιωνουμε κιολας μια χαρα ειναι.

Οταν το πρώτο έτρεξα,τα έβαλα ολα στο τέρμα με μια μικρή φοβία οσο και προσμονή για το τι θα δω και αν θα το σηκώσει το συστημα μου.

Με το που μπήκα στο παιγνίδι,απλα έβαλα τα γέλια.

Του bf4 ειναι ανωτερα απο του cod και αυτο φαινεται απο τις απαιτησεις των παιχνιδιων. Δειτε ποσο πιο υψηλες απαιτησεις εχει το bf4 για να τρεξει με ολα φουλ σε συγκριση με το cod. Τα γραφικα του bf4 ειναι απο τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει στο pc φετος. Αυτο και το metro last light .

Ναι μόνο που το CoD έχει πιο χαμηλά frames από το BF4.

Τα γραφικα του bf4 ειναι απο τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει στο pc φετος. Αυτο και το metro last light .

Κοψε κατι θα γινει ζημια ...

Ναι μόνο που το CoD έχει πιο χαμηλά frames από το BF4.

Παλι δεν λεει κατι αυτο ...

Nαι χαιρω πολυ Κωστας,εσυ ομως απαντησες στον Orosukaki που σου ειπε οτι το bf4 εχει καλυτερα γραφικα και φαινεται και απο τις απαιτησεις και εσυ του ειπες  οτι  το ghost εχει πιο χαμηλα fps ,και σου απαντησα οτι αυτο(fps)  δεν λεει κατι στο αν εχει καλυτερα γραφικα ή οχι .Για τα γραφικα μιλαγατε οχι για το optimization ,oτι εχει χειροτερο optimization το ghost το ξερω .

Ναι και εγω δεν πιστευω κατι τετοιο ...Το bf3 εχει σε καποια maps γραφικα σαφως βελτιωμενα σε σχεση με τον προκατοχο του αλλα σε καποια αλλα αν κατσεις και παρατηρησεις λιγο θα διαπιστωσεις οτι υπαρχει μια ας το πουμε προχειροτητα σε καποια πραγματα ,οχι απαραιτητα ασχημη ,αλλα που δικαιολογει αυτους που το χαρακτηριζουν ενα expansion του bf3 απο αυτη την οπτικη γωνια .Περιμενω καλυτερα πραγματα στο china rising .

Για το ghost ασχημη εντυπωση δεν εχω απλα εχασε πολυ στο οτι ειναι unoptimized του κερατα ,δεν δικαιολογουνται 40 -50 fps τωρα σε high end  gpus .

Έχει κάποιο παιδί θέμα με το κόκκινο χρώμα στο Ghosts? Σαν να μου φένεται λίγο ξεθωριασμένο πιο πολύ σε ροζ φέρνει.

Επειδή δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από το παιχνίδι και θα το πουλήσω σε ένα φίλο, θέλει καμιά διαδικασία για να μπορέσει να το κάνει εγκατάσταση αυτός στο pc του και να παίζει online? θα πρέπει να ξηλώσω το account που έχω στο steam?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...