panos_vas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, παιδια! εχω το συστημα της υπογραφης μου, μου εχει δωσει το παιχνιδακι ο θειος nosteamος και αντιμετωπιζω διαφορα προβληματακια οπως κατα το φορτωμα της καθε πιστας ο ηχος χανεται, λαγκαρισματα πτωσεις frame ειναι προβληματικη η εκδοση του παιχνιδιου? εχω βαλει και το update του nosteamου αλλα τιποτα. το αφησα στα default setting το παιχνιδι.
ADHD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ψαχνω να βρω τα ports για το ghosts για να ανοιξω το ΝΑΤ γιατι μου το βγαζει moderate κ δεν βλεπω να υπαρχουν καπου. το κουφο ειναι οτι κ στο bo2 ενω ειχα κανει port forward, τωρα μου το βγαζει κ εκει το ΝΑΤ moderate :S αν κ απ'οσο διαβασα στο forum του steam τα ports πρεπει να ειναι τα ιδια κ για τα 2 games... Κανε firewall rule outgoing/ingoing αν εχεις ανοιξει ηδη τα ports.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Activision Claims That There Is No Patch For Call of Duty: Ghosts PC On The Horizon Δώσε πόνοοοοοοοοοοοο 1
euxoulhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ε ναι αφου το παιχνιδι ειναι απιθανο port χωρις bugs και παναλαφρο..ασχετως οτι εχει frame drops,χρηση 2gb ram και σε αναγκαζει να το τρεχεις στα 6gb,,τι αλλο θελουμε; 1
bill777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 κατεβασα το game αλλα δεν μπορω να παιξω online. η αγορα ειναι ο μονος τροπος η υπαρχουν και private servers?
euxoulhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 κατεβασα το game αλλα δεν μπορω να παιξω online. η αγορα ειναι ο μονος τροπος η υπαρχουν και private servers? προς το παρον για online ειναι η αγορα ο μονος τροπος..
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 452MB patch : “Menu stutter is gone 6GB requirement to launch the game has been waived for 4GBs.”“Some cod esports stuff in private match was added.”“In game stutter still exists (tested on amd parts) the framerate still caps to 91 confirmed.”
chris cs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 καλημερα!!!! εσας εκανε το update που ανακοινωσε η IW προχθες? οσον αφορα τα settings, αν εχει καποιος να προτεινει καμια ρυθμιση για γραφικα,ποντικι κτλ γιατι ενα μικρο ζορι το τρωει οταν πυροβολας.
dimitris21gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Εκεί που τον πίνει όταν πυροβολάς, τουλάχιστον σε εμένα, συμβαίνει μόνο όταν πειράζω το Ambient Occlussion. Βάλτο στο off και αν στρώσει ξεκίνα να το ανεβάζεις μέχρι να βρεις την ανώτερη σκάλα της ρύθμισης στην οποία δεν κολλάς. 1
Donacgreece Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Παίζει να βελτιώθηκε η κατάσταση για crossfire;
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Call of Duty: Ghosts – PC Performance Analysis Με το μόνο που δεν συμφωνώ είναι οι αναφορές για τα textures, πέρα από το δέντρο που προσωπικά δεν πρόσεξα, τα περισσότερα parts μου φάνηκαν μια χαρά crisp και το συγκρίνω με BF4.
Sayan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Οχι διαφωνω, στις περισσοτερες περιπτωσεις τα textures ειναι θολα και χαμηλης αναλυσης. Eρχομενος απο το bf4 μπορω να πω οτι απογοητευτηκα απο τον οπτικο τομεα. Γενικα θα ελεγα οτι το μισο campaing εχει ασχημα textures
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Εγώ overall βλέπω τα ίδια γραφικά με το BF4 με την διαφορά ότι στο BF4 δεν είναι στατικός ο κόσμος και ότι έχει destructions και όχι απλά scripted events.Αυτά που λένε μερικοί ότι είναι η μέρα με τη νύχτα δεν ισχύουν αλλά τι να περιμένει κανείς από άτομα που θεωρούν το BF4 ''next-gen''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα