epicouros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Θα ανοίξω και θέμα αλλα ποια από της 2 προτείνετε; http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=3600&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=61 http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=4498&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=61 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτα τα λεφτα βρισκεις 7950 μεταχειρη radeon για BF χαλαρα -> http://www.overclock.net/t/1412897/dso-battlefield-4-will-support-windows-8-s-exclusive-dx11-1-will-improve-cpu-performance/80 <- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Activision: “We Are Looking Into The 6GB RAM Lock Of Call of Duty: Ghosts” And finally we got some official news about the 6GB requirement, though it may not be what most of you are currently wishing for. When a fan asked Activision about the ridiculous 6GB RAM requirement of Call of Duty: Ghosts, the big publisher responded and confirmed that it is currently looking into this. Now don’t get your hopes up as the publisher has not promised to remove it – it is just looking into it. ________________________ Πάντως προσωπικά πρώτη φορά βλέπω συλλεκτική έκδοση παιχνιδιού (PS3 version σε τιμή 150€) να πωλείται ΧΩΡΙΣ το παιχνίδι και να έχει και disclaimer πάνω στο κουτί, οτι δεν περιέχεται το παιχνίδι και πωλείται ξεχωριστά. Φυσικά το "bundle" άγγιζε τα 200€. Μιλάμε για τρελά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 για πεταμα τα ατομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Το ξεκίνησα και γω σήμερα το campaign... Δε νομίζω να το τελειώσω. Είναι τραγικό! Πραγματικά το BF4 μπροστά του μοιάζει combat simulation. Super fast forward όλα, κανένα challenge, εντελώς γραμμικό, τίποτα. Δηλαδή, για μας που θέλουμε ένα παιχνίδι μεταξύ Arma και CoD δεν υπάρχει κάτι να παίξουμε; Θα πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ της απόλυτη arcade σαπίλας και του τέρμα ρεαλιστικού σε βαθμό ταλαιπωρίας παιχνιδιού; Κι όμως, αυτή η αηδία -κατά τη δική μου γνώμη- πουλάει τρελά, προφανώς λόγω του mp... Τί να πει κανείς; Θα φταίει η εποχή που ζούμε, φαίνεται (ή εγώ γέρασα). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτο και για τα 2 campaign(Cod και BF4) φταινε δυστηχως οι αγοραστες/πελατες που χρονια τωρα(ειδικα στην περιπτωση του CoD)το εχουν δηλωσει οτι παιζουν τα παιχνιδια αυτα αποκλειστικα για το Mp. Θυμαμαι οταν ειχα αγορασει το MW3 κοιταζα τα PSN Profile πολλων ατομων που επαιζα μαζι και οι περισσοτεροι που ειχαν στα trophy/achievements τους τα COD/BF δεν ειχαν παιξει καθολου το Campaign,εστω να δουνε πως ειναι.... Γιαυτο τον λογο δεν περιμενα κατι το διαφορετικο να ισχυει στα νεα Cod/BF,μετριο προς αδιαφορο campaign και το γνωστο καλο multiplayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Γιατί, στο Mp ο τρόπος που τρέχεις ή πυροβολείς ή πεθαίνεις είναι πιο ρεαλιστικά; Ειδικά στο campaign, πάντως, μιλάμε ότι το CoD είναι το Pacific Rim των video games! Πιο brainless, εγκεφαλικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μάλιστα δοκίμασα και τους καινούριους τους drivers. Το crossfire δε δουλεύει πάλι ούτε για πλάκα... Μάλιστα δοκίμασα και τους καινούριους τους drivers. Το crossfire δε δουλεύει πάλι ούτε για πλάκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εγώ δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα στο crosffire με τους νέους beta drivers παρόλο που οι κάρτες μου έχουν τα χρονάκια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάλι με μια 7950 παίζω εντάξει ενώ με δύο έχω κολλήματα. Όλα στο φουλ βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Error during initialization: configure.csv: EXE_ERR_COULDNT_CONFIGURE "NVIDIA GeForce GTX 295" ξερει κανεις τι εννοει ο ποιητης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Για όσους λένε ότι δεν έχει καλά textures.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 στο γενικο συνολο θα δεις και εσυ οτι οντως δεν εχει καλα textures το game.. το ποσοστο που λες οκ εχει ωραια γραφικα ειναι μικρο ποσοστο και αυτο το κανει το lightings που εχουν προσθεσει..κατ'άλλα το παιχνιδι δεν εχει τπτ καινουργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 To campaign το έχω τερματίσει επομένως έχω δει τα πάντα στο παιχνίδι, εκτός από το multiplayer του.Και η γνώμη μου είναι ότι ναι μεν δεν είναι next-gen αλλά είναι πολύ πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ στο PC της υπογραφής έχω stuttering και frame drops ακόμα και στο low... Τραγικό εντελώς, σαν να παίζω κάποια alpha ούτε κάν beta έκδοση.. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2013 από ADHD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα