Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Ghosts

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 570
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε αυτα τα λεφτα βρισκεις 7950 μεταχειρη   

radeon για  BF χαλαρα 

-> http://www.overclock.net/t/1412897/dso-battlefield-4-will-support-windows-8-s-exclusive-dx11-1-will-improve-cpu-performance/80 <-

Activision: “We Are Looking Into The 6GB RAM Lock Of Call of Duty: Ghosts”

And finally we got some official news about the 6GB requirement, though it may not be what most of you are currently wishing for. When a fan asked Activision about the ridiculous 6GB RAM requirement of Call of Duty: Ghosts, the big publisher responded and confirmed that it is currently looking into this. Now don’t get your hopes up as the publisher has not promised to remove it – it is just looking into it.

2dl43n6.jpg

Πάντως προσωπικά πρώτη φορά βλέπω συλλεκτική έκδοση παιχνιδιού (PS3 version σε τιμή 150€) να πωλείται ΧΩΡΙΣ το παιχνίδι και να έχει και disclaimer πάνω στο κουτί, οτι δεν περιέχεται το παιχνίδι και πωλείται ξεχωριστά.

Φυσικά το "bundle" άγγιζε τα 200€. Μιλάμε για τρελά πράγματα.

Το ξεκίνησα και γω σήμερα το campaign... Δε νομίζω να το τελειώσω. Είναι τραγικό! Πραγματικά το BF4 μπροστά του μοιάζει combat simulation. Super fast forward όλα, κανένα challenge, εντελώς γραμμικό, τίποτα. Δηλαδή, για μας που θέλουμε ένα παιχνίδι μεταξύ Arma και CoD δεν υπάρχει κάτι να παίξουμε; Θα πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ της απόλυτη arcade σαπίλας και του τέρμα ρεαλιστικού σε βαθμό ταλαιπωρίας παιχνιδιού; Κι όμως, αυτή η αηδία -κατά τη δική μου γνώμη- πουλάει τρελά, προφανώς λόγω του mp... Τί να πει κανείς; Θα φταίει η εποχή που ζούμε, φαίνεται (ή εγώ γέρασα).

• Like 2

Σε αυτο και για τα 2 campaign(Cod και BF4) φταινε δυστηχως οι αγοραστες/πελατες που χρονια τωρα(ειδικα στην περιπτωση του CoD)το εχουν δηλωσει οτι παιζουν τα  παιχνιδια αυτα αποκλειστικα για το Mp. Θυμαμαι οταν ειχα αγορασει το MW3 κοιταζα τα PSN Profile πολλων ατομων που επαιζα μαζι και οι περισσοτεροι που ειχαν στα trophy/achievements τους τα COD/BF δεν ειχαν παιξει καθολου το Campaign,εστω να δουνε πως ειναι....

Γιαυτο τον λογο δεν περιμενα κατι το διαφορετικο να ισχυει στα νεα Cod/BF,μετριο προς αδιαφορο campaign και το γνωστο καλο multiplayer.

Γιατί, στο Mp ο τρόπος που τρέχεις ή πυροβολείς ή πεθαίνεις είναι πιο ρεαλιστικά; Ειδικά στο campaign, πάντως, μιλάμε ότι το CoD είναι το Pacific Rim των video games! Πιο brainless, εγκεφαλικό!

Μάλιστα δοκίμασα και τους καινούριους τους drivers. Το crossfire δε δουλεύει πάλι ούτε για πλάκα...

Μάλιστα δοκίμασα και τους καινούριους τους drivers. Το crossfire δε δουλεύει πάλι ούτε για πλάκα...

στο γενικο συνολο θα δεις και εσυ οτι οντως δεν εχει καλα textures το game..

το ποσοστο που λες οκ εχει ωραια γραφικα ειναι μικρο ποσοστο και αυτο το κανει

το lightings που εχουν προσθεσει..κατ'άλλα το παιχνιδι δεν εχει τπτ καινουργιο

To campaign το έχω τερματίσει επομένως έχω δει τα πάντα στο παιχνίδι, εκτός από το multiplayer του.Και η γνώμη μου είναι ότι ναι μεν δεν είναι next-gen αλλά είναι πολύ πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ στο PC της υπογραφής έχω stuttering και frame drops ακόμα και στο low... Τραγικό εντελώς, σαν να παίζω κάποια alpha ούτε κάν beta έκδοση..

Επεξ/σία από ADHD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...