paixtroni Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 τελειο το call of duty, ειδικα η ιστορια!! το μονο που με ξενερωνει λιγουλακι ειναι οτι για να παρεις καποιο οπλο πρεπει να'χεις squad points οπως στa black ops.. καταταλα το καινουργιο αυτο παιχνιδι.. φυσαει
fearwhatnow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 1.8/10 στο Metacritic. Θα πρεπει να αρεσε σε αρκετους για να παιρνει πανω απο 1..
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλά τώρα μπαίνουν όλα τα trolls/haters και βάζουν 0 και 1.. Εγώ γενικά θα του έβαζα.. Γραφικά 8.5/10 Gameplay 9/10 Ήχος 7/10 Plot 9/10 1
Donacgreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ΡΕ παιδιά με τον 8350 και 2x 7950 με 16gb γιατί έχω σπασίματα ώρες ώρες στο online? Και μου άρεσε το παιχνίδι. Στο xbox που το πήρε ο αδερφός μου πάει νεράκι. Βέβαια με χειρότερο γραφικά. Από πείσμα και μόνο δε κατεβάζω τα γραφικά αν φταίει αυτό. Ούτε τα ανέβασα βέβαια στο αυτόματο τα έχω απλά έβαλα και το vsync. Πόσο κακογραμμενο πρέπει να είναι για τα κολλάει σε αυτό το pc. ΤΟ Battlefield με πολύ καλύτερο γραφικά πήγε νεράκι σε όλα ultra. Εχει κανένενας παρόμοιο πρόβλημα; παίζει να στρώσει με κανένα patch?
fearwhatnow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλά τώρα μπαίνουν όλα τα trolls/haters και βάζουν 0 και 1.. Εγώ γενικά θα του έβαζα.. Γραφικά 8.5/10 Gameplay 9/10 Ήχος 7/10 Plot 9/10 A ναι? Στο BF4 γιατι δεν μπαινουν τα αντιστοιχα trolls/haters και εχει 6.0/10? Η' μηπως το κοινο του CoD αποτελειται απο βετερανους του gaming και χαρακτηρες-διαμαντια?
ADHD Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 A ναι? Στο BF4 γιατι δεν μπαινουν τα αντιστοιχα trolls/haters και εχει 6.0/10? Η' μηπως το κοινο του CoD αποτελειται απο βετερανους του gaming και χαρακτηρες-διαμαντια? Γιατι το bf δεν ειναι το "most-hated by ασχετους" franchise, ακομα τουλαχιστον γιατι και αυτο δεν το βλεπω καλα..
SoFGR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ΡΕ παιδιά με τον 8350 και 2x 7950 με 16gb γιατί έχω σπασίματα ώρες ώρες στο online? Και μου άρεσε το παιχνίδι. Στο xbox που το πήρε ο αδερφός μου πάει νεράκι. Βέβαια με χειρότερο γραφικά. Από πείσμα και μόνο δε κατεβάζω τα γραφικά αν φταίει αυτό. Ούτε τα ανέβασα βέβαια στο αυτόματο τα έχω απλά έβαλα και το vsync. Πόσο κακογραμμενο πρέπει να είναι για τα κολλάει σε αυτό το pc. ΤΟ Battlefield με πολύ καλύτερο γραφικά πήγε νεράκι σε όλα ultra. Εχει κανένενας παρόμοιο πρόβλημα; παίζει να στρώσει με κανένα patch? Δοκιμασε με κλειστο crossfire.
Donacgreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασε με κλειστο crossfire. Λες; θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα σχολασω. Από το catalyst εννοείς να το απενεργοποιώ έτσι;
nemesiskp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Λες; θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα σχολασω. Από το catalyst εννοείς να το απενεργοποιώ έτσι; Ακριβως απο εκει.Εαν τρεχεις ταυτοχρονα msi afterburner κλειστο και ξανα-ανοιξε το γιατι σκαλωνει με την εναλλαγη.Σε εμενα τουλαχιστον αυτο κανει.Οχι τιποτα αλλο,μην δεν ανεβασει ο ανεμιστηρας και παρεις καμια καρτα στο χερι.
Donacgreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Όχι δε το έχω αυτό που λες. Το board μου είναι Asus croshair formula.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 A ναι? Στο BF4 γιατι δεν μπαινουν τα αντιστοιχα trolls/haters και εχει 6.0/10? Η' μηπως το κοινο του CoD αποτελειται απο βετερανους του gaming και χαρακτηρες-διαμαντια? Γιατί το 6/10 δεν είναι χαμηλό για το BF4 ; Εκτός αυτού είδα και εκεί κάποιους να βάζουν 0/10..Αυτοί δεν είναι troll/haters/cod fans κλπ ; Εκτός αυτού, το CoD το ξέρουν περισσότερο είναι πολύ πιο γνωστό/φημισμένο παιχνίδι από το BF.
johnnyman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 σημερα το προχωρησα ακομα πιο πολυ και μπορω να πω ειναι πολυ καλυτερο απο bf4.φοβερες πιστες,δραση,gameplay,σεναριο και παρολο που υστερει λιγο σε textures απο το bf4 τα γραφικα ειναι παρα πολυ καλα για τοσο παλια μηχανη!+ οτι ειναι και πιο μεγαλο παιχνιδι το οποιο ειναι θετικο και αυτο!!
nemesiskp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Όχι δε το έχω αυτό που λες. Το board μου είναι Asus croshair formula. Δεν εχει σχεση με το board.Απλα το βαζεις και καθοριζεις με προφιλ πχ ποσο να τρεχει ο ανεμιστηρας στους ταδε βαθμους κλπ και παιζει σε οποιαδηποτε καρτα γραφικων.Απλα με το cf(σε εμενα τουλαχιστον) τρωει αυτο το σκαλωμα που σου ειπα.
euxoulhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 σημερα το προχωρησα ακομα πιο πολυ και μπορω να πω ειναι πολυ καλυτερο απο bf4.φοβερες πιστες,δραση,gameplay,σεναριο και παρολο που υστερει λιγο σε textures απο το bf4 τα γραφικα ειναι παρα πολυ καλα για τοσο παλια μηχανη!+ οτι ειναι και πιο μεγαλο παιχνιδι το οποιο ειναι θετικο και αυτο!! ναι ωραιες πιστες ατμοσφαιρα αλλα..αν βλεπεις οτι τα textures ειναι οτι ναναι ε αντε μαμησου cod.. για μενα τα textures του bf4 πολυ ανωτερα απο το cod..στο cod βλεπεις σκαλες πορτες εξαρτηματα ακομα και τα οπλα και ειναι σκατα τα textures
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι τα textures στα περισσότερα σημεία και όντως γενικά είναι όμορφο για id tech 3, ειδικά στη πίστα the jungle η βλάστηση τα σπάει, εντάξει το BF έχει καλύτερα αλλά και εκεί βλέπεις συγκεκριμένα σημεία και ξερνάς..Άντε μαμήσου Ps3/X360 πρέπει να πεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα