JohnVani18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τι καρτα θελει για ολα φουλ? Ισχυει οτι θελει 780 gtx η λενε ψεματα οπως και για τα 6 gb ram?Η 780 είναι για 4Κ, το δήλωσε και η nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά εγώ με την msi 660ti 2GB PE oc I5-760 8gb ram θα το παίζω full; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το πήρα. Είναι τρελό το game λέμε!!! Πάρα πολύ καλό και τα γραφικά, όχι bf 4, but still pretty damn cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εγώ γιατί έχω κάτι σκάλωματα και σπασίματα στο ονλαιν; δε παίζει να μη το παίζει άνετα ο υπολογιστής μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 να υποθεσω online παιζεις απο γνησιο ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 το προχωρησα αρκετα το παιχνιδι.μπορω να πω οτι με αρεσει παρα πολυ,περισσοτερο απο το bf4.φοβερο το campaign,πολυ δραση και ωραιες πιστες!!!για να δουμε την συνεχεια!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 να υποθεσω online παιζεις απο γνησιο ετσι; Ναι εννοείται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 http://www.dsogaming.com/news/call-of-duty-ghosts-physx-fur-to-be-introduced-via-a-patch-first-pc-screenshots/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μου αρεσει παντως που σε σχεση με αλλες χρονιες φαινεται (συμφωνα με τους παικτες στο steam) να το εχουν αγορασει λιγοτεροι. Πανε οι 107.000+ παικτες την πρωτη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Όσοι έχετε το παιχνίδι. Μόλις ξεκινάει η πρώτη πίστα, εκεί που κάθεστε στο δασάκι. Για κάντε ένα έτσι και κοιτάξτε τα κλαδιά εκείνου του δέντρου (στο οποίο βρίσκεστε από κάτω) και τραβήξτε μια εικόνα. Γιατί δεν πιστεύω με την καμία ότι γίνεται εν έτη 2013 ένα παιχνίδι να έχει τέτοια textures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει υπάρχουν low-res textures αλλά είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ότι ήταν στα προηγούμενα CoD, αν και πιστεύω την καλύτερη ισορροπία στα γραφικά την είχε το CoD 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εχουν πολλη πλακα τα αμερικ(λ)ανακια παντως http://hardforum.com/showthread.php?t=1784947&page=10 6 χρονια τωρα μαζευονται σαν τα προβατα νοεμβρη μηνα εξω απο το gamestop για να δωσουν 60$ στο ξαναζεσταμενο φαγητο, καθε φορα γκρινιαζουν και λενε " τι μπουρδες ειναι αυτες ? το προηγουμενο ητανε πολυ καλυτερο " , παει μετα το καθε μυξιαρικο και δηλωνει "cod veteran" επειδη ξεκινησε να παιζει την σειρα απο το 4ο μερος :S Περσι θαβανε το black ops 2, τωρα που βγηκε το ghosts λενε ποσο ωραιο ητανε το προηγουμενο, μνημη χρυσοψαρου και νοσταλγια 80χρονου :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 βλεπω συζητατε για τα αμερικανακια και τους αλλους τους μπουφους συζητηστε μωρε για το ζουμι του παιχνιδιου χΔ περα απο την πλακα..εκτος αποοοολαααα τα καλα-κακα του ghost.. εσας σας αρεσε το αιμα που πεταγεται;το χρωμα εννοω.. πολυ μπορτο εχουν βαλει γμτ για να φαινεται real αλλα για μενα ειναι fail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν φταίνε οι 331.65 ή το παιχνίδι θέλει patch αλλά.. Mission The Jingle - Corrupted river Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 next gen lightings αυτα ειναι χΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα