Προς το περιεχόμενο

Συντήρηση Σε Καινούριο Laptop...

Kostas360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν επειδή έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το θέμα με τα βενζινάδικα (και ο lexmark βαριέται να εξηγεί :P) χρειάζεται πολύ ΠΡΟΣΟΧΗ.Τι εννοώ.Όταν φυσάτε το λαπτοπ/desktop να το έχετε απο μακρινή απόσταση καθώς μπορεί να πάρει τίποτα μαζί του (κανα πυκνωτή ας πούμε)...επίσης να προσέχετε να μην μπει υγρασία γιατί αλλιώς καϊκατε (όχι εσείς αλλά το laptop/desktop σας :P)

Και για να βοηθήσω τον ts...

Θα σου πω να του πάρεις μια βάση...πχ αυτή που πρότεινε ο razerd θεωρείται πολύ καλή αλλά αν δεν παίζεις παιχνίδια νομίζω οτι δεν χρειάζεται τόσο...

Επίσης αυτό με την μπαταρία...δεν χρειάζεται να την βγάζεις...πήρες λαπτοπ δεν πήρες desktop...θα την αφήσεις πανω...δεν χρειάζεται να την βγαζεις...και αν χαλασει στα 2 χρονια η μπαταρία τι εγινε? (Άσχετο αλλά  νομίζω οτι έχει 6 μήνες εγγύηση η μπαταρία) Καλύτερα να χαλάσει η μπαταρία παρά να σου καεί το λαπτοπ...

Θα διαφωνίσω απόλυτα με τον χρήστη CmdShepard85 σε αυτά που είπε:

1)Πάστα θα αλλάξεις μετά που θα τελειώσει η εγγύηση και μεσα στον 1 χρόνο θα το πας στο service για να σου αλλάξουν και να στο καθαρίσουν

Και στα 2 χρόνια να αλλάξεις πάστα δεν έγινε κάτι (μετά που θα τελειώσει η εγγύηση)

2)Αυτό με την φόρτιση δεν ισχύει...οι μπαταρίες λιθίου είναι αρκετά ''έξυπνες'' και σταματάνε να φορτίζουν όταν φτάσουν στο 100%

http://techblog.gr/mobile/4-myths-about-batteries-425222/

Σαν να μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις κι εσύ τι λες!! 

:P

Όχι troller, απλώς έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τους φωτεινούς παντογνώστες που έχουν μαζευτεί εδώ τον τελευταίο καιρό (not you :) )

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν παιδιά...

Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας...

Ύστερα θα ήθελα να σας πω ότι δεν πρόκειται να διαθέσω πάνω από 18-20 ευρώ για βάση ψύξης...Οπότε αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό σε μια τιμή θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος...

Επίσης μάλλον δεν σκοπεύω να ανοίξω το laptop σε κάποιον τεχνικό για καθαρισμό ενώ βρίσκεται εντός της εγγύησης επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα χάσω την εγγύηση της αντιπροσωπίας από την HP...

Τώρα όσο αναφορά την άποψη του φίλου παραπάνω ότι δηλαδή μπορώ να πάω τον υπολογιστή στο βενζινάδικο (!) μάλλον (τι μάλλον ,σίγουρα) το sprey πεπιεσμένου αέρα μου φαίνεται πολύ πιο πρακτικό...

• Like 1

Πάρε την coolermaster και θα είσαι όκ 24€ είναι λιγότερο από το 4% της αξίας του λαπτοπ σου, αφού για παιχνίδια προορίζεται όποτε παίζεις πάντα πάνω στην βάση το λαπτοπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...