DriveeRR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα μόλις το εντόπισα: Άρθρο 80: Όπως λέει το παραπάνω άρθρο απαγορεύεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μανίκης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Είναι σίγουρο αυτό που λες; Εκτός κόκκινο δεν γίνεται κάποιο άλλο χρώμα όπως πχ. πορτοκαλί; Υπάρχει κάπου στον Κ.Ο.Κ. που να το γράφει; Σε παρακαλώ μην βάλεις πορτοκαλί φωτάκι στην μηχανή... πίστεψέ με όσα led και να βάλεις άμα ο άλλος είναι γκαβός η αφηρημένος δεν σε σώζει το κίτσ κατά την ταπεινή γνώμη μου.... φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μη το παρακάνετε με το «δυνατά φώτα για να φαίνομαι». Αυτά που έχουν τα περισσότερα οχήματα από μόνα τους αρκούν στο 99% των περιπτώσεων. Απλά χρησιμοποιήστε τα. Και οδηγείτε με σύνεση. Τα δυνατά φώτα πίσω μου αντιμετωπίζονται με ρίξιμο του καθρέπτη (= δε φαίνεστε). Δυνατά φώτα εμπρός μου δεν αντιμετωπίζονται με τίποτα. Στραβώνομαι όμως, οπότε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο (= δε φαίνεστε). Στη χειρότερη να ανάψω κι εγώ τα πορείας και να ανεβάσω και το ύψος στα μάτια σας, οπότε θα στραβώνεστε και εσείς. Γενικά τα δυνατά φώτα είναι πρόβλημα (ακόμα και μέσα στην πόλη!) Αλλά σε μηχανή είναι ακόμα χειρότερα, μιας και σε ενδεχόμενη σύγκρουση η πιθανότητες για τον δικυκλιστή να πάει στον παράδεισο είναι πολύ περισσότερες. Οπότε μην κάνετε καφρίλες με τα φώτα, έχετε έναν λόγο παραπάνω! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 +1 @ Hardol... Μπορει εσυ να βλεπεις τα παντα ολα και να φαινεσαι με τα 24352345235 watt σε λαμπες και δε ξερω και εγω τι αλλο αλλα οταν στραβωνεις τον αλλο δε μπορει να σε δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα